7779,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Макс. площ за косене5000 м²
Макс. наклон45 %
Макс. наклон с комплект за надграждане55 %
Ширина на косене28 см
Мин. височина на косене20 мм

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

iMOW® 7 EVO: За напълно автоматичната поддръжка на много големи тревни площи

Косачката робот STIHL iMOW® 7 EVO Ви подпомага ефективно, когато на големи площи при частна употреба искате напълно автоматично да поддържате Вашата тревна площ. Със задвижване от мощна литиево-йонна акумулаторна батерия, чрез трите осцилиращи остриета на ножовете от системата Disc-Cut се постига чисто косене посредством високата скорост на остриетата.

Косачката робот STIHL iMOW® 7 EVO ефективно се справя на тревни площи до 5000 м² също и с наклони на терена до 45 %, например при косене на склон. При това iMOW® 7 EVO извършва мулчиране така, че надробената трева да се използва повторно като тор за тревната площ. С комплекта за надграждане, наличен като опция, е възможно справянето дори с наклони до 60 %. Благодарение на различни сензори препятствията се достигат внимателно с контролирана скорост, за да може тревата да се коси и в близост до обекта и при допир косачката робот да смени самостоятелно посоката. С интелигентни маневри за обръщане може да се коси ефективно и на тесни места. За постигане на равномерен резултат от косенето, чрез сензори за наклон се адаптира скоростта и на неравен терен.

Панелът за управление с няколко бутона позволява лесно управление. Допълнително интуитивното управление се подпомага от гласовото извеждане . Актуалният статус на Вашата косачка робот се индикира от задната светодиодна (LED) лента и от светлинни знаци на светодиодната (LED) матрица на горната страна на корпуса. За дневната светлина по време на движение на косачката на предната светодиодна (LED) лента можете да избирате между три различни варианта. Можете да управлявате Вашата iMOW® 7 EVO на STIHL по всяко време с помощта на приложението MY iMOW® или през Bluetooth® или WLAN, а също и чрез мобилна връзка. Извън зоната на дома Ви е възможно по този начин с аларма да се засече кражба или да се установи местоположението на Вашата косачка робот. През приложението можете също да настройвате индивидуално височината на косене на различни степени. В плана за косене определяте времеви прозорци за месечни планове, в чиито интервали на активност Вашата iMOW® 7 EVO на STIHL автоматично да бъде активна. В допълнение можете при необходимост да стартирате косачката робот ръчно. При влажно време имате възможност благодарение на индивидуално регулируемия сензор за дъжд да определяте дали тревната площ да се коси или iMOW® 7 EVO да направи пауза. Зарядната станция служи като основа на косачката робот и за зареждането й.

За инсталиране ще Ви е необходим в зависимост от големината на градината подходящият комплект за инсталиране. Косачките роботи STIHL iMOW® отговарят на всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това важи следното: Косачката робот iMOW® не е играчка. В интервалите от време, в които косачката робот iMOW® е активна, трябва да се държат далеч от работния обсег особено деца, наблюдаващи лица и животни. Допълнителна информация можете да намерите в инструкцията за употреба.

Сервизно обслужване и съвети