4799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Макс. площ за косене3000 м²
Макс. наклон40 %
Ширина на косене28 см
Мин. височина на косене20 мм
Макс. височина на косене60 мм

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

iMOW® 6: За самостоятелната и напълно автоматична поддръжка на големи тревни площи

Косачката робот STIHL iMOW® 6 с мощна литиево-йонна акумулаторна батерия поема поддръжката на тревни площи при частна употреба напълно автоматично и самостоятелно. С акумулаторната батерия косачката робот може да работи продължително време без прекъсване. Посредством трите осцилиращи остриета на ножовете от системата Disc-Cut постигате чисто косене чрез високата скорост на остриетата.

При мулчиране с iMOW® 6 на STIHL тревата се надробява така, че може директно да се използва повторно като тор за тревната площ. Тревни площи с големина до 3000 м² се окосяват ефективно със самоходната косачка, така както и наклони на терена до 40 %, например при косене на склон. Интегрираните сензори осигуряват промяна на посоката на косачката робот iMOW® 6 на STIHL при контакт с препятствие. При това допирът с предмети се осъществява внимателно. Ултразвуковите сензори и контролираната скорост позволяват косене на тревата и в близост до обекта. Също и на тесни места може да се коси ефективно чрез интелигентни маневри за обръщане. С помощта на сензори за наклон се адаптира скоростта на неравен терен , така че и при такива условия да постигате равномерен резултат.

Управлението се осъществява лесно и интуитивно чрез панела за управление с няколко бутона, подпомогнато в допълнение от гласовото извеждане. Актуалният статус на Вашата косачка робот се индикира от задната светодиодна (LED) лента . Дневната светлина при движение на косачката на предната светодиодна (LED) лента може да се избира в три различни варианта. С помощта на приложението MY iMOW® можете да управлявате Вашата косачка робот по всяко време през Bluetooth® или WLAN . През приложението можете също да настройвате индивидуално височината на косене на различни степени. Времевите прозорци за продължителността на активност в седмичните планове могат да бъдат определяни в плана за косене. Допълнително можете при необходимост да стартирате  iMOW® 6 на STIHL и ръчно. Благодарение на индивидуално регулируемия сензор за дъжд можете да решавате дали тревната площ да се коси при влажно време или iMOW® 6 да направи пауза. Станцията за зареждане служи като основа на косачката робот и за зареждането й.

За инсталиране ще имате нужда в зависимост от големината на градината от подходящия комплект за инсталиране. Косачките роботи STIHL iMOW® отговарят на всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това важи следното: Косачката робот iMOW® не е играчка. В интервалите от време, в които косачката робот iMOW® е активна, трябва да се държат далеч от работния обсег особено деца, наблюдаващи лица и животни. Допълнителна информация ще намерите в инструкцията за употреба.

Сервизно обслужване и съвети