1069,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна косачка RMA 443: Ефективна работа на по-малки тревни площи

При частни дейности в градината Ви акумулаторната косачка STIHL RMA 443 предлага за любителите градинари висока производителност и при това е много тиха. Така тя може да се използва и на места с наложени ограничения на шума като жилищни райони. С нейната ширина на косене от 41 cм можете на по-малки площи ефективно да окосявате. Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, вградена функция за мулчиране и странично изхвръляне, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената тревна маса можете директно да събирате или през страничното изхвърляне да разпределяте върху тревната площ.

Сгъваемата и регулируема на височина комфортна ръкохватка осигурява удобно и ергономично управление на косачката. С централната настройка височината на косене регулирате желаната от Вас височина на тревата на 7 степени от 20 мм до 100 мм. Отварящият се 52-литров кош за трева поема голямо количество окосена маса и може лесно да се изпразва.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, каква тревна площ можете да обработите с едно зареждане на батерията на Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 443 и колко време е необходимо за зареждане на използвната батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Комфортна моно-ръкохватка
КОМФОРТНА РЪКОХВАТКА С НАСТРОЙКА НА ВИСОЧИНАТА
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
ПОЛИМЕРЕН КОРПУС
ПОЛИМЕРЕН КОРПУС

Технически характеристики

Ширина на косене41 см
Височина на косене20 - 100 мм
Регулиране на височината на косене7-степенна (централна)
Вместимост на коша за трева52 л
Задвижване2,0 - 4,5 km/h

Сервизно обслужване и съвети