819,00 лв.
814,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
НовоОферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка RM 253: За средноголеми до големи тревни площи

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ RM 253 + 2 бр. моторно масло 10 W-30 0,6L. С него спестявате и 17,50 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

С бензиновата косачка RM 253 можете да косите във Вашата градина тревни площи до 1800 м2. Именно за ефективната поддръжка на по-обширни площи от полза е голямата ширина на косене от 51 cм. С STIHL RM 253 ще извършвате поддръжка на тревните площи бързо и ефективно.

За да започнете работата си с лекота, можете да стартирате двигателя благодарение на функцията за лесно стартиране при студен и топъл двигател с минимално усилие. Регулируемата на височина комфортна ръкохватка осигурява удобно и ергономично управление на косачката. Централно разположената, 7-степенна настройка височината на косене може да се управлява лесно и позволява височини на косене от 20 мм до 100 мм.

Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, клин за мулчиране и странично изхвърляне, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената тревна маса можете директно да събирате или чрез страничното изхвърляне да разпределяте върху тревната площ. За събирането й бензиновата косачка STIHL RM 253 разполага с 55-литров кош за трева. Индикатор за нивото на запълване информира за подходящия момент за изпразването на коша.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ

Технически характеристики

Ширина на косене51 см
Височина на косене20 - 100 мм
Регулиране на височината на косене7-степенна (централна)
Вместимост на коша за трева55 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети