699,00 лв.
605,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
НовоОферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка RM 248: Идеална за градината

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ RM 248 + 2 бр. моторно масло 10 W-30 0,6L. С него спестявате и 17,50 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Ако искате ефективно да косите средноголеми тревни площи, бензиновата косачка STIHL RM 248 е добър избор. С RM 248 любителите градинари поддържат ефективно тревните си площи. Лекият модел с добро съотношение между цена и качество e лесен за управление и убеждава с ширина на косене от 46 cм за ефективна работа в средноголеми градини.

Благодарение на функцията за лесно стартиране, косачката бързо е готова за употреба и е особено подходяща за приложение на тревни площи до 1200 м2. Регулируемата на височина комфортна ръкохватка осигурява приятна и ергономична употреба. Централно разположената, 7-степенна настройка височината на косене може да се управлява лесно и позволява височини на косене от 20 мм до 100 мм.

Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, клин за мулчиране и странично изхвръляне, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената тревна маса можете директно да събирате или чрез страничното изхвърляне да разпределяте върху тревната площ. За събиране на окосената маса бензиновата косачка STIHL RM 248 разполага с 52-литров кош за трева. Индикатор за нивото на запълване информира за подходящия момент за изпразването на коша.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Корпус от стоманена ламарина
КОРПУС ОТ СТОМАНЕНА ЛАМАРИНА
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД

Технически характеристики

Ширина на косене46 см
Височина на косене20 - 100 мм
Настройка на височината на косене7-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост52 л
Двигател, моделEVC 205.0

Сервизно обслужване и съвети