849,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,4 кг
Дължина до съединителната муфа96 cm 1)
Продължителност на работа с AP 100до 14 мин
Продължителност на работа с AP 200до 28 мин

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторен КомбиДвигател с многостранно приложение

Ако като професионален потребител в поддръжката на градината и озеленяването или като служител на общинско предприятие трябва да изпълнявате много различни задачи и при това искате да работите възможно най-гъвкаво, тогава STIHL KMA 135 R е подходящото решение за Вас. Този акумулаторен КомбиДвигател може да се използва с всички KомбиИнструменти STIHL, така че, в зависимост от нуждата, трябва само да монтирате подходящия инструмент.

Оборотите на мощния двигател EC се регулират безстепенно с ръкохватката за управление. При това можете да зададете една от трите предварително зададени степени на оборотите, която да ползвате като енергоспестяващ режим. Тъй като двигателят на STIHL KMA 135 R освен това работи много тихо, можете да работите с него и в райони с наложени ограничения на шума и без средства за защита на слуха. За да се удължи експлоатационният живот на двигателя, той е оборудван с въздушен филтър с метална решетка. Той осигурява оптимално охлаждане и при това е лесен за почистване. За висока степен на свобода на движенията даже и в ограничени пространства, КомбиДвигателят STIHL KMA 135 R е оборудван с кръгова ръкохватка с ограничител. Ограничителят се грижи за това, краката и стъпалата Ви да не могат да се доближат до инструмента.

Всички акумулаторни уреди в рамките на системата AP на STIHL са конструирани за професионални потребители и ежедневно използване дори и при неблагоприятни атмосферни условия, напр. в дъждовно време.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен КомбиДвигател STIHL и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

KMA 135 R без акумулаторна батерия

Сервизно обслужване и съвети