839,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов КомбиДвигател KM 235 R: гъвкава работа и при високи изисквания и на ограничени пространства

Купи бензинов КомбиДвигател KM 235 R до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 83 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

С изключително мощния бензинов КомбиДвигател STIHL KM 235 R можете да изпълнявате най-различни задачи с високи изисквания в градинарството и поддръжката на ландшафта. Със забележителната си мощност двигателят 2-MIX на STIHL осигурява ефективна работа. Кръговата ръкохватка Ви дава възможност за ефективно действие дори на ограничени пространства с възможно най-голяма свобода на движенията.

КомбиДвигателят STIHL KM 235 R се стартира много лесно благодарение на автоматичната декомпресия и на ръчната горивоподкачваща помпа, тъй като те намаляват броя на необходимите за запалване на двигателя издърпвания на стартерното въже. Управлението на STIHL KM 235 R е много удобно, тъй като всички командни елементи са интегрирани в управляваната с една ръка мултифункционална ръкохватка. Комфортна работа се осигурява от антивибрационната система STIHL, която затихва вибрациите и така предпазва мускулите и ставите Ви.

Благодарение на широката гама КомбиИнструменти за STIHL KM 235 R в КомбиСистемата STIHL извършвате голям брой от редовните си задачи с един и същи двигател. Посредством бърза връзка с крилчат винт можете да сменяте КомбиИнструментите без помощта на инструмент.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Автоматична декомпресия
АВТОМАТИЧНА ДЕКОМПРЕСИЯ
КРЪГОВА РЪКОХВАТКА
КРЪГОВА РЪКОХВАТКА
Компенсатор
КОМПЕНСАТОР

Технически характеристики

Вместимост на резервоара0,81 л
Работен обем36,3 см³
Мощност1,55/2,1 kW/к.с.
Тегло5,7 кг
Дължина до съединителната муфа94 cм

Сервизно обслужване и съвети