1229,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Оптимален обхват благодарение на телескопичната тръба

За удобната поддръжка на короните на средно високи дървета можете да използвате акумулаторната кастрачка STIHL HTA 86 с обща дължина до 390 см като ценен помощник по време на работа. За професионалистите в поддръжката на градини и озеленяване, специалистите, работещи в гората и общинските служби, както при работа за лични нужди, е от полза голямата ергономичност от стабилната четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал. С въртящата се затегателна муфа можете лесно и бързо според нуждата да удължите тръбата с до 120 см. При това тръбата остава стабилна срещу усукване или огъване.

Режещата верига със стъпка ¼" PM3 Ви дава възможност за лесно и прецизно подвеждане при планираното срязване на дървото. Благодарение на високата производителност при рязане можете ефективно да извършвате чисти разрези. Висококачественият двигател EC в съчетание с акумулаторна батерия от системата AP на STIHL осигурява мощно задвижване с постоянна производителност. При това той е толкова тих, че можете да работите и в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали.

Ергономичната ръкохватка за управление, както и интегрираният автоматично връщащ се в изходно положение предпазител на спусъка,могат да бъдат управлявани както от десничари, така и от левичари. Дръжката с предпазител срещу плъзгане дава възможност за ефективна и безопасна работа по всяко време, дори и при дъжд. Други предимства:

  • Капачка на резервоара за масло, която се отваря и затваря без инструмент, с полупрозрачен резервоар за масло за бързо зареждане и постоянен контрол
  • Здрава кука за клони за захващане на отрязания материал от дървета на височина до 5 м

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

HTA 86
КУКА ЗА КЛОНИ
Двигател EC
EC ДВИГАТЕЛ
HLA 56
ИНТУИТИВНО УПРАВЛЕНИЕ

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Акумулаторна технологиялитиево-йонна, система AP
Номинално напрежение36 V
Тегло4,6 кг 1)
Системно тегло4,97 кг

Сервизно обслужване и съвети