1499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна кастрачка HTA 160: С телескопична тръба на предавателния вал за ефективна употреба от професионалисти по поддръжката на дървета

Акумулаторната кастрачка HTA 160 на STIHL ефективно подпомага професионалистите в поддръжката на дървета, в овощарството, в общински предприятия, както и в селското и горското стопанство при кастрене на дървета, отстраняване на мъртва дървесина и счупени от буря клони, и при подрязване на овощни дървета.

Мощният електродвигател EC на HTA 160 е задвижван от литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL . Лекият, здрав магнезиев редуктор подпомага лесното маневриране. С кастрачката можете да режете клони и дървета с диаметър до 20 см. Чрез професионалната телескопична тръба на предавателния вал с особено устойчив при управление правоъгълен профил можете благодарение на бързата настройка лесно да регулирате желаната обща дължина на HTA 160 до 405 cм. Така могат удобно да се извършват точно подвеждане и прецизни разрези и в по-високите части на дърветата. За просветляването на короните на дърветата можете дори да работите на височина до 5 м. Акумулаторната кастрачка HTA 160 може да се използва с режещи вериги STIHL 3/8" P, като например веригата STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3), или с режещи вериги STIHL 1/4" P като 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) . С режещите вериги 1/4" на STIHL не са необходими антифони, поради което е възможно и извършването на дейности в райони с наложени ограничения на шума.

Излятата на компактната режеща глава здрава кука за клони улеснява захващането и отстраняването на отрязания материал. Капакът на водещото колело е оборудван с маркировка за засичане за прецизно подвеждане и странично изхвърляне на стружки. Всички елементи за управление на HTA 160 на STIHL се намират за удобство в ръката Ви на ергономично оптимизираната ръкохватка за управление със светодиоден (LED) индикатор. Посредством включената в серийната окомплектовка опора от STIHL корпусът на двигателя на кастрачката е защитен от контакт със земята. Лесно почистващият се въздушен филтър с метална решетка подпомага оптималното охлаждане на двигателя и с това осигурява дълъг експлоатационен живот на Вашата HTA 160 от STIHL. Наличният като опция самар STIHL RTS Ви дава възможност и при по-продължителна употреба за оптимално разтоварване при същевременно голяма свобода на движенията.

Акумулаторната кастрачка HTA 160 на STIHL e с обща дължина от 285 cм до 405 cм.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна кастрачка HTA 160 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторната батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Капак на водещото колело
КАПАК НА ВОДЕЩОТО КОЛЕЛО С МАРКИРОВКА ЗА ЗАСИЧАНЕ
HTA 86
КУКА ЗА КЛОНИ
HTA 135
ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло6,9 кг 1)
Системно тегло7,37 кг
Ниво на звуково налягане89 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети