1399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло6,8 кг 1)
Ниво на звуково налягане88 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност102 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 135: изключително мощна за професионална употреба при поддръжка короните на дървета

Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 135 подпомага професионалните потребители при поддръжка на дървета, в овощарството и при комунални дейности много ефективно при кастрене на дървета, отстраняване на изсъхнали и прекършени от буря клони, както и при подрязване на овошки. Най-мощната акумулаторна кастрачка в асортимента на STIHL е много подходяща за използване и от домакини, малки стопанства, земеделци, както и собственици на парцели и градини.

Особено стабилната телескопична тръба на предавателния вал на HTA 135 позволява бързо регулиране на дължината, както и точно подвеждане и с това прецизно рязане и на по-високи дървета. Телескопичната тръба на предавателния вал може да се удължава до дължина от 405 см, общата дължина на уреда варира от 285 см до 405 см. Така с тази телескопична кастрачка на STIHL достигате дори корони на дървета с височина до около 5 м, за да ги разредите. Можете да използвате HTA 135 с режещи вериги 3/8"P и 1/4"P на STIHL, което гарантира максимална производителност при рязане.

Лекият магнезиев редуктор с отлята здрава кука за клони и висококачественият двигател EC на акумулаторната телескопична кастрачка работят тихо и генерират минимални вибрации. Това прави работата с професионалната кастрачка много удобна. Лесният за почистване въздушен филтър в електрическия двигател осигурява оптимално охлаждане на двигателя и с това дълъг експлоатационен живот на Вашия уред. Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 135 е окомплектована серийно със здравата опора на STIHL за HTA 135 и HLA 135, която предпазва корпуса на двигателя и акумулаторната батерия от контакт със земята. На корпуса на двигателя може да се инсталира допълнително предлагания като допълнителна принадлежност STIHL смарт конектор 2 A, за прехвърляне на важни данни от уреда към Вашия смартфон или таблет.

Всички акумулаторни уреди в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Сервизно обслужване и съвети