1399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Нашата най-високопроизводителна кастрачка

Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 135 подпомага професионалните потребители при поддръжка на дървета, в овощарството и при комунални дейности много ефективно при кастрене на дървета, отстраняване на изсъхнали и прекършени от буря клони, както и при подрязване на овошки. Също и за домакини, малки стопанства, земеделци, както и собственици на парцели и градини, най-мощната акумулаторна кастрачка в асортимента на STIHL е много подходяща.

Особено стабилната телескопична тръба на предавателния вал на HTA 135 позволява бързо регулиране на дължината, както и точно подвеждане и с това прецизно рязане и на по-високи дървета. Телескопичната тръба на предавателния вал може да се удължава до дължина от 405 см, общата дължина на уреда е от 285 см до 405 см. По този начин с този уред на STIHL достигате дори корони на дървета с височина до около 5 м, за да ги разредите. Можете да използвате HTA 135 с режещи вериги 3/8"P и 1/4"P на STIHL, което гарантира максимална производителност на рязане.

Лекият магнезиев редуктор с отлята здрава кука за клони и висококачественият двигател EC на акумулаторната телескопична кастрачка за клони работят тихо и генерират само малки вибрации. Това прави работата с професионалната кастрачка много удобна. Лесният за почистване въздушен филтър в електрическия двигател осигурява оптимално охлаждане на двигателя и с това дълъг експлоатационен живот на Вашия уред. Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 135 е снабдена серийно със здравата опора на STIHL за HTA 135 и HLA 135, която предпазва корпуса на двигателя и акумулаторната батерия от контакт със земята. На корпуса на двигателя може да се инсталира допълнително STIHL смарт конектор 2 A опционално, за прехвърляне на важни данни от уреда към Вашия смартфон или таблет.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

 • Für Baumpflege-Profis, Obstbauern und Kommunalbetriebe
 • Оборудване и функция

  Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

  Капак на водещото колело
  КАПАК НА ВОДЕЩОТО КОЛЕЛО С МАРКИРОВКА ЗА ЗАСИЧАНЕ
  HTA 86
  КУКА ЗА КЛОНИ
  HTA 135
  ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

  Технически характеристики

  Дължина на шината30 см
  Номинално напрежение36 V
  Тегло6,8 кг 1)
  Системно тегло7,27 кг
  Ниво на звуково налягане88 dB(A) 2)

  Сервизно обслужване и съвети