999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощна силнотокова дробилка с режещ апарат

Електрическата градинска дробилка STIHL GHE 260 предлага ефективен начин за улесняване на дейностите при градинарство и озеленяване, както и за прецизна работа в домашната градина. С мощната и здрава дробилка можете да работите ефективно дори при по-интензивно използване с повече надробен материал. Ако след подрязване на живи плетове и дървета или храсти искате бързо да създадете ред и ново пространство, този уред Ви предлага идеалната помощ за надробяване.

Благодарение на системата от ножове с конструкция тип „сандвич“, силнотоковата градинска дробилка ефективно раздробява смесени изрезки с дървесни части в растителен материал за компост. На мястото за компост или в бързия компостер получавате по този начин ценен органичен тор. Дори разклонени клони могат да се подават бързо и ефективно с помощта на шумозаглушаващата наклонена фуния на електрическата градинска дробилка STIHL GHE 260. Режещият инструмент Multi-Cut 250 ефективно раздробява дори клони с дебелина до 35 мм. По време на употреба защитата срещу пръски Ви предпазва от разхвърчаването на частици.

Широката ходова част осигурява сигурна опора и улеснява транспортирането на дробилката. Опционално здравият 50-литров контейнер за надробен материал STIHL AHB 050 се предлага като вариант за събиране на нарязания материал директно под електрическата градинска дробилка GHE 260. Електромагнитната защитна блокировка предотвратява автоматично стартиране при дейности по техническо обслужване или смяна на ножове.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Шумозаглушаваща фуния
Шумозаглушаваща фуния
Водоустойчив прекъсвач
Водоустойчив прекъсвач
Предпазна блокировка GH 370 S
Предпазна блокировка

Технически характеристики

Макс. дебелина на клона Øдо 35 мм
Номинална мощност2900 W
Номинална честота на въртене на работен инструмент2780 об/мин
Номинално напрежение400 V
Режещ инструментMulti-Cut 250

Сервизно обслужване и съвети