129,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Сигнален цвят за по-добра видимост

С универсалния колан ADVANCE PLUS на STIHL в сигнален оранжев цвят разполагате с отличен колан за носене при работа в гората и горското стопанство и особено при косене в райони, където добрата видимост по време на работа е от значение. Яркооранжевият универсален колан ADVANCE PLUS е много подходящ за професионалисти като допълнение към предпазното облекло в сигнален цвят. Сигналният цвят, който се използва и при личната защитна екипировка на STIHL, подобрява видимостта на хората. Светлоотразителният лицев материал и светлоотразителните ленти на колана повишават безопасността при работа при условия на слаба осветеност поради високия им сигнален ефект.

Подобно на класическия универсален колан ADVANCE PLUS, вариантът в сигнален оранжев цвят е с ергономична форма и се адаптира оптимално към формата на тялото. Поради това лекият колан може да се носи удобно и при продължителна работа. Посредством комфортната кука можете бързо и лесно да закачате или откачате Вашия храсторез STIHL или Вашата моторна коса STIHL. Така работите с минимално усилие и щадите гърба си, защото универсалният колан ADVANCE PLUS в сигналнооранжев цвят осигурява оптимално разпределение на теглото на уреда.

Универсалният яркооранжев колан STIHL ADVANCE PLUS е подходящ за моделите от бензиновата моторна коса STIHL FS 50 до мощния бензинов храсторез STIHL FS 561, както и за следните модели акумулаторни коси:

  • STIHL FSA 90
  • STIHL FSA 130
  • STIHL FSA 135

Можете да използвате този колан и с акумулаторния уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140.

Bild

Сервизно обслужване и съвети