Калъф за верижен трион, издание TIMBERSPORTS®: За съхранението и сигурния транспорт на Вашия моторен трион с принадлежности

За феновете на STIHL TIMBERSPORTS® калъфът за моторен трион на STIHL, издание TIMBERSPORTS®, е идеалният калъф за пренасяне на Вашия моторен трион от STIHL, например на STIHL MS 462 C-M. При транспорта или съхранението на моторния трион, калъфът предпазва Вашия верижен трион от атмосферните условия, мръсотия и прах, като същевременно предотвратява замърсяване на средата около Вас, например в колата или гаража, от стърготини или остатъци от масло. Едновременно с това той предлага гъвкаво пространство за прибиране на допълнителни принадлежности. По-малките принадлежности могат да се подредят в следните вградени отделения: 

-    2 отделения за акумулаторните батерии от системата АР на STIHL   или системата АК на STIHL
-    1 отделение за зарядно устройство на STIHL, например устройството за бързо зареждане AL 301 на STIHL
-    1 велкро джоб, например за режеща верига STIHL , комбиниран ключ или други подходящи принадлежности на STIHL
-    2 допълнителни джоба, например за клинове на STIHL, за ръкавици и спрей за маркировка ECO от STIHL.

Вградената плоча в основата подпомага стабилността на сгъваемия калъф. Така можете да пренасяте Вашия моторен трион STIHL, както и принадлежностите, сигурно и комфортно за двете дръжки в ръка или през рамо. Освен това калъфът има странични дръжки, които улесняват например изваждането му от автомобила или от рафта. Благодарение на водонепропускливия материал лесно могат да се отмиват замърсявания и остатъци от масло.

Калъфът за моторен трион на STIHL, издание TIMBERSPORTS®, е подходящ за верижни триони с дължина на шината до максимално 50 см.
 

Сервизно обслужване и съвети