119,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Калъф за верижен трион, издание TIMBERSPORTS®: За съхранението и сигурния транспорт на Вашия моторен трион с принадлежности

За феновете на STIHL TIMBERSPORTS® калъфът за моторен трион на STIHL, издание TIMBERSPORTS®, е идеалният калъф за пренасяне на Вашия моторен трион от STIHL, например на STIHL MS 462 C-M. При транспорта или съхранението на моторния трион, калъфът предпазва Вашия верижен трион от атмосферните условия, мръсотия и прах, като същевременно предотвратява замърсяване на средата около Вас, например в колата или гаража, от стърготини или остатъци от масло. Едновременно с това той предлага гъвкаво пространство за прибиране на допълнителни принадлежности. По-малките принадлежности могат да се подредят в следните вградени отделения: 

-    2 отделения за акумулаторните батерии от системата АР на STIHL   или системата АК на STIHL
-    1 отделение за зарядно устройство на STIHL, например устройството за бързо зареждане AL 301 на STIHL
-    1 велкро джоб, например за режеща верига STIHL , комбиниран ключ или други подходящи принадлежности на STIHL
-    2 допълнителни джоба, например за клинове на STIHL, за ръкавици и спрей за маркировка ECO от STIHL.

Вградената плоча в основата подпомага стабилността на сгъваемия калъф. Така можете да пренасяте Вашия моторен трион STIHL, както и принадлежностите, сигурно и комфортно за двете дръжки в ръка или през рамо. Освен това калъфът има странични дръжки, които улесняват например изваждането му от автомобила или от рафта. Благодарение на водонепропускливия материал лесно могат да се отмиват замърсявания и остатъци от масло.

Калъфът за моторен трион на STIHL, издание TIMBERSPORTS®, е подходящ за верижни триони с дължина на шината до максимално 50 см.
 

Сервизно обслужване и съвети