929,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна косачка RMA 243: Ефективна работа на по-малки тревни площи

При частни дейности в градината Ви акумулаторната косачка STIHL RMA 243 предлага за любителите градинари висока мощност при много ниско ниво на шум. По този начин тя може да се използва и в зони с наложени ограничения на шума като жилищни райони. С нейната ширина на косене от 41 см можете ефективно да косите на по-малки площи. Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, клин за мулчиране и странично изхвръляне, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената маса можете директно да събирате или да разпределяте чрез страничното изхвърляне върху тревната площ.

Сгъваемата и регулируема във височина комфортна ръкохватка осигурява приятно и ергономично управление на косачката. Посредством централната настройка височината на косене регулирате желаната от Вас височина на тревата на 7 степени от 20 мм до 100 мм. Отварящият се 52-литров кош за трева поема голямо количество окосена маса и може лесно да се изпразва.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL  можете да видите, каква тревна площ можете да обработите с едно зареждане на батерията на Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 243 и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия. 

Оборудване и функция

Комфортна моно-ръкохватка
КОМФОРТНА РЪКОХВАТКА С НАСТРОЙКА НА ВИСОЧИНАТА
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
Корпус от стоманена ламарина
КОРПУС ОТ СТОМАНЕНА ЛАМАРИНА

Технически характеристики

Ширина на косене41 см
Височина на косене20 - 100 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централно)
Вместимост на коша за трева52 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети