Директен избор на продукт: Устройства за зареждане

HOBOPS 3000, преносима зарядна станция

За използване на електрически уреди извън обхвата на ел. мрежа

Информация

С мобилната зарядна станция STIHL PS 3000 разполагате с електрическа енергия навсякъде, където имате нужда от такава за работата на уреди. Така можете да работите и извън обхвата на електрическа мрежа в градинарството и озеленяването, при извършване на комунални дейности или на фасилити мениджмънт. Например при ремонтни дейности или дейности по почистване на открито и при работа с водни помпи или водоструйки STIHL Вие можете да се възползвате от тази тиха алтернатива без вредни емисии на бензиновия генератор.

С капацитет 2,1 kWh и висока непрекъсната мощност от 3,6 kW с тази зарядна станция мощни, електрически уреди могат да работят и продължително време. Освен това можете да зареждате бързо и лесно акумулаторни батерии и когато сте на път. За целта уредите или зарядните устройства се свързват директно посредством наличния на PS 3000 контакт шуко 230 V. Като алтернатива можете да използвате двете връзки Neutrik powerCON. Чрез индикатора за нивото на зареждане и за работното състояние по всяко време имате информация за останалия капацитет на преносимата зарядна станция STIHL PS 3000.

Мобилното устройство има компактна конструкция със стабилна рама и различни позиции за хващане. Благодарение на теглото му от 19,8 кг можете да го транспортирате лесно до желаното място на употреба. Посредством защитата от напрашаване и устойчивостта на водни пръски IP54 на корпуса дори е възможно да бъде използван и в дъждовно време.

5 987,00 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Оборудване

Серийно оборудване

 • МОБИЛНА УПОТРЕБА Zoom
  МОБИЛНА УПОТРЕБА

  ЗА ГЪВКАВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРЕН. Благодарение на сравнително ниското му тегло можете лесно да транспортирате преносимия генератор до желаното място на употреба и така имате алтернатива без вредни емисии на бензинов генератор.

 • ВРЪЗКИ Zoom
  ВРЪЗКИ

  ЗА СИГУРЕН ПРЕНОС НА ЕНЕРГИЯ. В преносимия генератор са интегрирани 2 различни връзки. Можете да свързвате зарядни устройства или други електрически уреди или посредством контакт шуко 230 V или като алтернатива да използвате връзките Neutrik powerCON.

 • СИГУРНА УПОТРЕБА НА ТЕРЕН Zoom
  СИГУРНА УПОТРЕБА НА ТЕРЕН

  СТАБИЛНА ПОЗИЦИЯ. Чрез компактната конструкция със стабилна рама на преносимия генератор той е много подходящ за използване на терен. Стои стабилно на различни повърхности.

 • МОЩНОСТ И КАЧЕСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО Zoom
  МОЩНОСТ И КАЧЕСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО

  ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА ИЗВЪН ОБХВАТА НА ЕЛ. МРЕЖА. С капацитет 2,1 kWh и висока непрекъсната мощност от 3,6 kW с този генератор можете да задвижвате мощни, електрически уреди и при продължителна употреба с ток с високо качество.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Документация

Инструкции за употреба

Езици Дата Линк
manual icon International 18.7.2022 г.