1487,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Висококачествен модел с акумулаторна технология

Акумулаторната механична метла STIHL KGA 770 е идеална за професионалисти и амбициозни частни потребители, които искат да почистват големи вътрешни и външни площи. Благодарение на почистващата системата STIHL MultiClean Plus и ширината на метене от 77 см, тази акумулаторна механична метла отстранява ефикасно груби замърсявания от повърхности във фабричните халета - от композитни материали или павета. Циркулярните и допълнителната четка се захранват с батерия от системата STIHL AP. В резултат на това механична метла KGA 770 винаги работи тихо при оптимална скорост и е лесна за управление. Въртящите се почистващи ролки също работят с регулирана скорост, когато са неподвижни. Финият прах се улавя надеждно и не попада в околната среда благодарение на уплътнителната лента, която минава около ролката на четката, заедно с въздушен филтър.

Зъбните колела на ролковите и дисковите четки, както и регулируемата в две посоки ергономична ръкохватка за управление Ви позволяват да направлявате удобно STIHL KGA 770. Дисковите четки също се обръщат навътре при движение на заден ход, така че да не се изхвърлят отпадъците. Допълнителните предпазни капачки на предавателната кутия предпазват от замърсяване, прах или вода.

Можете да адаптирате акумулаторната механична метла STIHL KG 770 към всяка повърхност и да регулирате косъмчетата с 8-степенно централно регулиране на височината. Устройството за задържане на четките допринася за чистота дори по ръбовете и ъглите. Дисковите метли са много издръжливи със здрави влакна, изработени от устойчив на износване полиамид. Издръжливостта на влакната на четката е гарантирана за 4 години. Можете лесно да свалите дръжката за управление, за да спестите място, съхранявайки механичната метла в изправено положение.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

STIHL KGA 770

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

STIHL MultiClean PLUS
STIHL MULTICLEAN PLUS
Четки със здрави косми
ОСОБЕНО ЗДРАВИ ВЛАКНА НА ЧЕТКАТА
Контейнер за отпадъци
КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК

Технически характеристики

Акумулаторна батериялитиево-йонна, система АР
Препоръчана акумулаторна батерияAP 100
Тегло без акумулаторна батерия16 кг
Капацитет на контейнера за отпадъци50 л
Работна ширина77 cм

Сервизно обслужване и съвети