Директен избор на продукт: Комплекти режещи гарнитури

Cut Kit 5

Комплект от шина и вериги за верижните триони MS 182, MS 211 и MS 212

Информация

Дори и най-добрият верижен трион ще се изтъпи при редовна употреба. Ако по време на работа нямате възможност да заточите веригата му или ако режещата гарнитура трябва да бъде подменена, подходящото решение са комплектите режещи гарнитури на STIHL.
С STIHL Cut Kit 5 можете да се погрижите проактивно производителността при рязане на Вашия бензинов моторен трион STIHL MS 182, STIHL MS 211 или STIHL MS 212 да остане постоянно висока. С него самостоятелно и лесно можете да извършите смяна на режещата верига и водещата шина, предназначени за Вашия верижен трион STIHL на всяко едно място. Така верижният Ви трион бързо ще бъде готов отново за работа. При монтажа ще бъдете подпомогнати от нашето ръководство за смяна на режещата гарнитура, което можете да изтеглите посредством QR кода на опаковката на Вашия комплект режеща гарнитура.
В STIHL Cut Kit 5 за моторните триони STIHL MS 182, STIHL MS 211 и STIHL MS 212 са включени следните компоненти за подмяна на режещата гарнитура:

  • 1 x водеща шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм (40 см)
  • 2 x режещи вериги STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3), 1,3 мм
Леката стандартна шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P с високата си стабилност и конструкция с намалена склонност към обратен удар подпомага повалянето и кастренето на дървета, както и рязането на дърва за огрев или на строителна дървесина. Здравата режеща верига STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3) издържа на натоварване и има висока производителност при рязане. Така можете да работите с моторния си трион комфортно, с намален обратен удар и вибрации.
Тези напаснати едни към други компоненти на режещата гарнитура подпомагат надеждността на моторния Ви трион – и при продължителна работа. Така Вие печелите максимална производителност и чрез смяната на режещата гарнитура можете да работите надеждно и почти без прекъсване.

83,16 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.