Директен избор на продукт: Принадлежности за моторни пръскачки

Сервизен комплект 38

За бензинови уреди за обдухване за листа и пръскачки: редовна поддръжка за дълъг експлоатационен живот

Информация

Работата на Вашия носен на гръб бензинов уред за обдухване или пръскачка STIHL е толкова по-ефективна, когато е дадена пълна мощност. За да се съхрани надеждността на уреда Ви за обдухване или на пръскачката Ви, е добре да извършвате дейностите по поддръжката проактивно и редовно. Лесни дейности по поддръжката с компонентите на сервизния комплект 38 по принцип се извършват бързо и допринасят за удължаване срока на експлоатация на уреда Ви.

Със сервизния комплект 38 на STIHL за BR 350, BR 430, BR 450, SR 430 и SR 450 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • въздушен филтър от хартия
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителна експлоатация на Вашите уреди. Освен това благодарение на покритието на повърхностите на хартиените филтри STIHL те са защитени от напръскване. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Чрез редовната смяна на хартиения въздушен филтър двигателят на уреда Ви за обдухване или на пръскачката Ви се защитава надеждно от абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате бензиновата си духалка или пръскачка лесно, както обикновено.

Трябва също да проверявате и горивния филтър, за да не попаднат в двигателя чужди частици заедно с горивото. Редовната подмяна на тези компоненти предпазва мотора и подпомага дългия му експлоатационен живот. Също така се препоръчва и смяна на запалителната свещ, за да бъде изгарянето в двигателя чисто и да е възможна оптимална мощност на работния Ви уред.

За извършване на стандартните дейности по поддръжката не се нуждаете от допълнителен инструмент. За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ можете да използвате комбинирания ключ, който е част от окомплектовката на Вашия носен на гръб уред за обдухване или пръскачка. За изваждане на филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.

39,05 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.