Директен избор на продукт: Специализирано работно облекло от серия ADVANCE

Панталон ADVANCE X-TREEm

Висок комфорт и при катерене

Информация

Уникална нова разработка от STIHL с недостижим до сега комфорт на панталон със защита от срязване: специално разработена за STIHL материя ProElast за по-малко умора. Оптимален за катерене и професионална употреба при екстремни условия на работа. Цвят черен, яркооранжев и сребрист. Подплата от мeка и бързо съхнеща материя. Благодарение на използваните за седалището и предната част на крачолите здрави материи, импрегнирани срещу замърсяване и намокряне, е много подходящ за работа в гората. Защита от кърлежи чрез маншети от дишаща материя, които се свързват с обувките на работещия. Защита от износване чрез кантове с керамично покритие. Лека и дишаща защитна материя AVERTIC™ pro lite – разработена ексклузивно за STIHL, с тествана защита от срязване (EN 381). Плоски джобове с цип на ханша, седалището и бедрата. Отвори за проветряване с цип за приятно носене. Включително тиранти. Панталон, ниво на защита 1 (=ˆ 20 м/сек). Предлага се в размери XS – XXL. Състав на платовете: лицев плат - 80% полиестер, 15% полиамид, 4% еластан, 1% керамика; подплата - 66% полипропилен, 34% полиестер.

от 845,26 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Техн. данни

Техн. данни

Техн. данни Стойност
Изработка по индивидуални размери възможна (последни цифри на кат. номер -99)
Състав на лицевия плат 80 % полиестер, 15 % полиамид, 4 % еластан, 1 % керамика
Специална материя със защита от срязване AVERTICTM Pro lite
Ластични платки/вложки 1
Дишаща материя отлична
Защита от студ добра
Ластичен лицев плат разтеглив във всички посоки
Импрегниране срещу замърсяване отлично
Пране на 60°C
Ниво на защита 1

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Оборудване

Серийно оборудване

 • Защита от протриване Zoom
  Защита от протриване

  VOR ABNUTZUNG SCHÜTZEN. Ein zuverlässiger, robuster Abriebschutz verhindert an stärker belasteten Stellen eine allzu schnelle Abnutzung und sorgt für Langlebigkeit.

 • Лека 6-слойна защита от срязване Zoom
  Лека 6-слойна защита от срязване

  Облеклото с 6-слойна защита от срязване предпазва добре от срязване и е значително по-леко от това с 9-слойна защита.

 • Дишаща защита от намокряне Zoom
  Дишаща защита от намокряне

  Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.

 • Дишаща материя Zoom
  Дишаща материя

  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.

 • Стреч материя ProElast, използвана за чатала Zoom
  Стреч материя ProElast, използвана за чатала

  Защитата от срязване от двата крачола не се зашива една към друга на чатала, а се свързва с парче от ластична материя, която дори и при екстремни ситуации се разтяга оптимално.

 • Регулируеми отвори за проветряване Zoom
  Регулируеми отвори за проветряване

  Регулируемите отвори за проветряване при нужда могат да бъдат отваряни или затваряни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура.

 • Ластична материя Zoom
  Ластична материя

  Ластичната материя осигурява комфорт при носене и свобода на движенията.

 • Защита от кърлежи Zoom
  Защита от кърлежи

  STIHL разработи дишаща защита от кърлежи, която свързва панталона с обувките на работещия и по този начин възпрепятства проникване на кърлежи.

 • Участъци със защита от срязване, модел А Zoom
  Участъци със защита от срязване, модел А

  Участъци със защита от срязване в съответствие с EN 381. Маркираните в червено участъци на панталона показват зоните с вградена защита от срязване. Това е най-застрашената предна и странична част на тялото.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Документация

Инструкции за употреба

Езици Дата Линк
manual icon International 15.9.2021 г.