Директен избор на продукт: Грес и почистващи препарати

Разтворител за смола Superclean

Почиства и смазва едновременно

Информация

Спрей с двойна функция: разтваря смола и мръсотия, едновременно с това смазва и защитава от корозия. За режещи гарнитури, ножове на ножици за жив плет и моторни триони. Начин на употреба: напръсквайте режещите инструменти след всяка употреба. След това ножовете на ножиците за жив плет трябва да бъдат пуснати в движение за кратко.

16,62 лв.*

Съставки съгласно Регламента относно детергентите:
LUBRICATING OILS (PETROLEUM, C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASEDC11-C14, ALKANE), FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED, PARFUM, PROPANE, BUTANE, ISOBUTANE, ISOPENTANE

Допълнителна информация (http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/)
На този линк можете да намерите информация за съставките като за всяка от тях се посочват наименованието по INCI, наименованието, с което е вписана в Европейската фармакопея, и номера по CAS.

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Информация за безопасност

Опасно

Изключително запалим аерозол. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване.

LUBRICATING OILS (PETROLEUM), C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASED; C11-14 ALKANE; BUTANE; PROPANE; ISOBUTANE; RAPESEED OIL; DIOCTYL SODIUM SULFOSUCCINATE; CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE; PARFUM; ISOPENTANE; OLEOYL SARCOSINE