5269,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Реже бетон, скъсява тръби, разрязва стени

Като идеално допълнение за ъглошлайфа STIHL е резачката за строителни материали STIHL GS 461, уред за стабилна професионална употреба в строителството. Използвайте резачката за строителни материали GS 461 за мокро рязане на бетон, естествен камък и тухли. Задвижваните от мощния и икономичен двигател STIHL 2-Mix режещи вериги с предварително заточени диамантни сегменти гарантират максимална производителност от първия разрез – например диамантна верига STIHL 36 GGM специално за рязането на чугунени тръби при изграждане на канализация и тръбопроводи. Точни ъглови срезове и пробиване на стени извършвате ефективно и бързо с резачката за строителни материали STIHL GS 461.

Водната връзка с интегриран дозиращ кран позволява оптимално подаване на вода и дозиране. При това вътрешно промиваната звездочка осигурява постоянно почистване и предотвратява задържането на камъчета или парчета. Сравнително малкото тегло и антивибрационната система STIHL улесняват боравенето значително с GS 461, особено при продължително използване. Резачката за строителни материали STIHL GS 461 предлага освен това капачка на резервоара, която се обслужва без инструмент за лесно зареждане с гориво, дълготрайна филтрираща система за защита на двигателя от фин прах и износоустойчиво стартерно въже както и STIHL ElastoStart за лесно стартиране.

Нашето видео показва разнообразни възможности за употреба и начина на действие на резачката за строителни материали STIHL в детайли.

  • Leistungsstarker Gesteinschneider für exakte Eckenschnitte und Wanddurchbrüche
  • GS 461

    Оборудване и функция

    Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

    Двигател 2-MIX на STIHL
    Двигател 2-MIX на STIHL
    Дълготрайна филтрираща система
    Дълготрайна филтрираща система
    STIHL ElastoStart
    STIHL ElastoStart

    Технически характеристики

    Дължина на шината40 см
    Работен обем76,5 cм³
    Верига STIHL, типдиамантна верига
    Мощност4,3/5,8 kW/к.с.
    Тегло7,6 кг 1)

    Сервизно обслужване и съвети