1289,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Универсален уред за разпръскване и разпрашаване

С носената на гръб пръскачка STIHL SR 450 овощарите и лозарите, както и фермерите, могат да постигнат голям обхват при пръскане на течности, гранули или семена за ефикасна грижа за растенията. С механизма за преобразуване 2 в 1 можете да преобразувате пръскачката за прахообразно нанасяне само с няколко прости стъпки. STIHL SR 450 е с компактен дизайн, тежи 12,8 кг и се носи удобно на гръб, благодарение на удобната система за носене. С мултифункционалната ръкохватка можете да управлявате двигателя STIHL 2-Mix и вентила за входа на препарата за пръскане с една ръка. Удобната система за дозиране е разположена точно под работната дръжка. Благодарение на STIHL ElastoStart, можете да стартирате двигателя на бензиновата пръскачка STIHL SR 450 лесно и с малко усилия. При студено стартиране процесът е улеснен от еднократно задействане на смукача и ръчната горивна помпа и е осигурен бърз старт. Трите стандартни решетки – конусовидна, отклоняваща и двойна решетка – позволяват регулиране на формата и посоката на струята. Прозрачният резервоар за препарат за пръскане побира 14 литра препарат за пръскане и може да се напълни чисто през голям отвор за пълнене. Благодарение на защитния праг на контейнера, разливането не достига до задната подплънка. Антивибрационната система STIHL предпазва Вашите мускули и стави при работа. Въздушната филтърна система с нагънат хартиен филтър на бензиновата пръскачка STIHL SR 450 позволява дълги сервизни интервали.

С допълнителни аксесоари за пръскачки, като комплекта за закрепване на нагнетателната помпа на STIHL, с който можете да постигнете постоянна норма на разпръскване във всяко положение на разпръскващия накрайник, независимо от разликата във височината между дюзата и нивото в резервоара. По-високото налягане генерира и по-фина мъгла. Комплектът за закрепване на нагнетателната помпа може да се използва само с течности за пръскачката STIHL SR 450.

SR 450

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Голям отвор за пълнене
14-литров резервоар с голям отвор за пълнене
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Дозираща система с комфортен лост
Дозираща система с комфортен лост

Технически характеристики

CO2977 g/kWh
Работен обем63,3 см³
Ниво на звуково налягане101 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност110 dB(A) 1)
Ниво на вибрации дясно1,9 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети