217,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Носена на гръб, механична професионална пръскачка

Здравата ѝ конструкция и големият 18-литров прозрачен резервоар за препарат характеризират ръчната градинска пръскачка STIHL SG 71 за професионална употреба при култури на големи площи. За удобна работа при продължително използване носената на гръб пръскачка под налягане разполага с особено удобна система за носене. Тези презрамни колани могат да бъдат закрепени в две различни позиции и по този начин оптимално адаптирани към ръста на потребителя. Анатомично оформената подложка за гърба подпомага комфорта при работата с помпата за пръскане STIHL SG 71.

За дълъг експлоатационен живот допринася вградената помпа, която е надеждно защитена срещу повреди. Градинската пръскачка SG 71 на STIHL разполага с централно позициониран изход за маркуча на резервоара. Тъй като лостът на помпата може да се монтира вдясно и вляво, можете да използвате пистолета еднакво с дясна или лява ръка. Ергономичният изключващ клапан с манометър Ви позволява прецизна работа. В капака на пръскачката под налягане STIHL SG 71 са монтирани 3 мерителни чашки за бързо дозиране. За транспортиране и съхранение можете да приберете устройството за разпръскване в интегрирания държач на тръбата за пръскане.

За специални задачи имате възможността да подмените серийната месингова куха конусна дюза с други висококачествени специални дюзи, напр. конусовидна дюза за фино дозиране. Освен това можете да адаптирате пръскачката за растения STIHL SG 71 за допълнителна употреба, като увеличите работната зона безстепенно например с опционалната телескопична тръба STIHL.

SG 71

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

SG 21
ИЗДРЪЖЛИВ СПИРАТЕЛЕН КЛАПАН
Интегриран държач за накрайника
Интегриран държач за накрайника
Централно позициониран изход за маркуча
Централно позициониран изход за маркуча

Технически характеристики

Тегло5 кг
Вместимост на резервоара18 л

Сервизно обслужване и съвети