219,74 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За рязане и на дебели клони

Ножицата Bypass STIHL PB 30 е подходяща за градинари и озеленители, както и за професионалисти в лесовъдството, тъй като върши цялата работа дори и при дебели клони с диаметър до 50 мм. Силата на ножицата за клони STIHL PB 30 идва от дължината 83 см и свързания с това голям лост. Благодарение на щадящи ставите буфери и гумирани, ергономични ръкохватки можете да обслужвате ножицата удобно дори и при по-продължителна употреба. С осигурителните жлебове на опорното острие на STIHL Bypass PB 30 захващате здраво зелената маса и така оптимизирате позицията на инструмента и прецизността на Вашите срезове. Един жлеб за сок предотвратява залепване по ножицата при изрязване на богати на сокове растения. Кованата режеща глава повишава експлоатационния живот на този професионален инструмент, както и сменяемите ножове в режещата глава на STIHL PB 30. Чрез улей можете да подадете масло за смазване директно на оста, така че ножицата STIHL PB 30 да реже постоянно леко. За нови ножове в режещата глава можете да се свържете с Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Допълнете инструмента си с практични принадлежности за ножици STIHL, например с бруса за заточване и шлифоване STIHL, с който можете за заточвате Вашата ножица Bypass, както и брадви, брадвички, ножове и домакински ножици.

Ножицата за прореждане Bypass STIHL PB 30 е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.

Ножица за прореждане Bypass PB 30

Сервизно обслужване и съвети