Невероятно, но не и невъзможно

STIHL Rollomatic ES Carbon - най-леката 63 cм шина в света

Шина STIHL Rollomatic ES Carbon

Със своя актуална разработка STIHL постигна ново най-добро общо тегло за единица мощност на моторните триони: със своите само 780 грама STIHL Rollomatic ES Carbon е най-леката шина с дължина 63 cм в света. Тя е с повече от 800 грама по-лека в сравнение с шина със същата дължина и традиционно конструктивно изпълнение (Rollomatic ES), т.е. това са повече от 50% по-ниско тегло.

Нашата най-нова разработка се справя с изискването на STIHL освен да подобрява производителността и безопасността при работа да прави и уредите по-леки и удобни за работа. Това е първото и най-важно предимство за потребителя.

Благодарение на шината STIHL Rollomatic ES Carbon в бъдеще ще можем чувствително да намалим още теглото на нашите моторни триони STIHL. По-ниско тегло при непроменена мощност на триона е решаващо предимство преди всичко за професионалистите в гората. Дори и ако при шината Carbon става въпрос само за ограничено количество, ние ще продължим да преследваме предначертания от основателя на нашата компания Андреас Щил път: да облекчаваме работата на хората в и с природата.