Практичните акумулаторни триони на STIHL

Перфектни за използване в затворени помещения и на открито

Практични акумулаторни триони STIHL

С двата акумулаторни триона STIHL MSA 200 C-B и MSA 160 C-B за професионална и домашна употреба STIHL предлага подходящия трион за най-различни задачи. Двата модела са леки и мобилни като работят мощно, тихо и без кабел и вредни емисии - за комфортна работа с минимално усилие.

MSA 200 C-BQ

Мощен партньор на професионалисти и любители: новият акумулаторен трион STIHL MSA 200 C-BQ убеждава с висока производителност при рязане и дълга продължителност на работа. Благодарение на иновативната литиево-йонна технология на STIHL с него можете да работите както на открито, така и в затворени помещения лесно и комфортно, без кабел и вредни емисии – и в райони с наложени ограничения на шума. А също и когато искате да държите всичко под контрол при трудни задачи.

MSA 160 C-BQ

Така любителите и професионалистите режат добре: удобният акумулаторен трион STIHL MSA 160 C-BQ предлага висока мощност и комфортно управление, съчетани с ниско тегло. Независимо дали при поддръжка на двора и градината, при използване в затворени помещения или за рязане на дърва за огрев: иновативната акумулаторна и двигателна техника на STIHL ви осигурява мобилна и тиха работа, без използване на гориво и кабели и без вредни емисии.
Елементи на оборудването Елементи на оборудването

Завъртете нашите продукти интерактивно на 360 градуса, за да се запознаете с техните прeдимства от всички страни.

Виж изображението
Viele Geräte - ein Akku Акумулаторна технология STIHL – мобилна, тиха ...

Mобилни и тихи уреди за работа без кабел и отпадни газове: нашите мощни литиево-йонни акумулаторни батерии AP са съвместими с всички акумулаторни уреди на STIHL от серия PRO.

Aкумулаторна технология STIHL - мобилна, тиха и мощна