Масло за вериги STIHL BioPlus

Bio plus

Много екологично масло за вериги с отлична смазваща и прилепваща способност. Подходящо за употреба в умерените и горещи климатични зони. Тъй като е произведено на растителна основа, STIHL BioPlus бързо се разгражда напълно в почвата. Ето защо беше отличено с Немския знак за защита на околната среда "Син ангел" и с европейската екомаркировка.

Добра защита и при тежки условия на работа

Специални прилепващи и активни добавки предпазват много добре режещата гарнитура - дори и при краткотрайно, изключително високо топлинно натоварване. Дори и при тежки условия на работа не се получава дим. Много добрите разливни свойства се запазват и при ниски температури до -15 градуса Целзий.

Екологично

В сравнение с останалите масла за вериги, произведени на базата на рапично масло, маслото за вериги BioPlus на STIHL притежава много добра устойчивост срещу окисляване. Дори и при продължително неизползване на моторния трион, то изсъхва минимално и превишава значително нормите и експлоатационната надеждност според критериите на Немския знак за защита на околната среда "Син ангел". Разгражда се биологично и не замърсява подпочвените води, благодарение на което е подходящо за използване във водни резервати и екологично чувствителни зони.

Отлична съвместимост

Маслото за вериги STIHL BioPlus има отлична съвместимост с материали като сплави от леки метали, пластмаси, лакове или еластомери.