Високоефективно моторно масло STIHL HP Ultra

STIHL HP Ultra STIHL HP Ultra е напълно синтетично високоефективно масло, което е много подходящо за всички смазващи се със смес двутактови и 4-MIX двигатели с въздушно охлаждане с и без катализатор. STIHL HP Ultra съчетава отлична смазваща способност с изключително ниска склонност към коксуване. Резултатът: отлична смазваща способност, чистота при изгаряне и защита на Вашия високопроизводителен двигател, особено при продължителна употреба на пълно натоварване.

Отлична настройка. Ултрачистота.

При изгаряне STIHL HP Ultra не образува отлагания от калциев и натриев сулфат в горивната камера благодарение на не отделящия пепел пакет добавки. Със синтетични естери като смазващи компоненти високоефективното моторно масло изгаря много чисто. Освен това STIHL HP Ultra е изключително екологично, тъй като е много бедно на сяра и се разгражда биологично – над 80 % за 21 дни. 

Отлично смазване. Изключителна защита.

Защитните филми, които се създават по металните повърхнини на плъзгане в двигателя, предотвратяват директното триене на метал в метал. По този начин се удължава експлоатационният живот на двигателя и „задирането” му може да бъде избегнато.

Отлична ефективност за много дълъг период от време.

Благодарение на изключително слабата си склонност към коксуване STIHL HP Ultra предотвратява образуване на остатъци от масло и отлагания в картера на двигателя, по направляващата част на буталото, по вентила на ауспуха и по запалителните свещи. Прекъсването на запалването или запушените отвори на клапаните са минало. Ползата за потребителите е постоянно висока мощност на двигателя за дълъг период от време.

Всичко е ултразелено. Превъзходно.

STIHL HP Ultra има много добри самосмесващи свойства. Приготвянето на сместа лесно може да бъде контролирано посредством интензивното зелено оцветяване. STIHL HP Ultra може да бъде използвано, редувайки се с други марки масла за двутактови двигатели (моля, да се имат предвид дадените от производителите спецификации).

Предимства на моторните масла STIHL

Показатели HP HP SuperHP Ultra
Чистота + +++++
Защита на двигателя + +++++
Смазваща способност + +++++
Мощност на двигателя + +++++