Тихи, чисти, мощни

Електрическите ножици за жив плет

Тихи, чисти, мощни: електрическите ножици за жив плет

Независимо дали ще работите в двора, в градината или в райони с наложени ограничения на шума – с нашите тихи електрически ножици за жив плет винаги можете да поддържате храстите и живия си плет в отлична форма. С различните модели от богатия ни асортимент ще режете удобно и лесно от тънки клонки до по-дебели клони.

Sauber und leise: Die Elektro-Heckenscheren

Sauber und leise: Die Elektro-Heckenscheren

Моделите STIHL HSE 42 и STIHL HSE 61 са оптимални за подрязване на клони и тънки клонки и поддръжка на декоративни храсти и живи плетове в личното стопанство и цветната градина.

Предимства на електрическите ножици за жив плет

  • Тихи: с нашите електрически ножици за жив плет винаги можете да поддържате храстите и живия си плет в отлична форма - и в райони с наложени ограничения на шума.
  • Електрозахранване: можете да свършите всички необходими дейности по поддръжка на храстите и живия плет около дома си без да зареждате гориво.
  • Въртяща се ръкохватка: регулиращата се на пет различни позиции въртяща се ръкохватка с вградена опора за ръката осигурява прецизна и комфортна работа с уреда във всяко положение (серийно оборудване само при моделите HSE 61, HSE 71 и HSE 81).
  • 3-степенна превключвателна система: електрическите ножици за жив плет STIHL HSE 61, HSE 71 и HSE 81 са оборудвани с практична 3-степенна превключвателна система, която разширява работния им обсег.
  • Заточени с лазер ножове: ножовете на електрическите ножици за жив плет са заточени с лазер и шлифовани с диамантина. Закалените режещи ръбове са устойчиви на голямо натоварване и остават остри дълго време.