Станете част от партньорската програма на STIHL

Колаж от снимки: Жена с различни STIHL акумулаторни уреди в градината

STIHL: Новатор от над 90 години

STIHL е новатор в сектора на моторните и градинските уреди от повече от 90 години. При нас ще откриете голям продуктов асортимент за Вашата частна градина, но също така и за поддържане на ландшафта или за строителството, селското и горското стопанство. От верижни триони и косачки за трева до ножици за жив плет или водоструйки – с продуктите на STIHL Вие сте идеално оборудвани за всеки сезон. 

Благодарение на STIHL ще можете да се справите с всяко още по-голямо предизвикателство и в зависимост от целта на употребата можете да избирате между бензинови, акумулаторни или електрически уреди, тъй като нашето продуктово портфолио е точно толкова многообразно, колкото са и местата на приложение на нашите моторни уреди. Развитието и качеството са много важни за нас, и ние искаме и в бъдеще да останем иновативни и да се придържаме към нашите ценности – станете част от това сега с програмата за сътрудничество на STIHL.

Бял бутон с надпис „Регистрация“ и бяла стрелка на оранжев фон

Регистрирайте се за участие в програмата за сътрудничество

С участието си в нашата програма за сътрудничество Вие можете да се възползвате от успеха на една марка с традиции. Нашето продуктово портфолио е подходящо за Вашата целева група? Можете да се идентифицирате с нашите уреди и ценности? Тогава се регистрирайте сега за участие в програмата за сътрудничество на STIHL. 

Бяла мишена на оранжев фон

Включване на рекламни материали във Вашите канали

В нашата мрежа за сътрудничество на STIHL ще откриете голям избор от въздействащи рекламни материали, за които ще Ви информираме редовно. Освен това ние Ви предлагаме и богат списък с продукти. Тук имате възможността да рекламирате всеки продукт целенасочено с препратка към подстраници.

Бял символ на банкнота евро на оранжев фон

Възползвайте се от атрактивно заплащане

Като член на мрежата за сътрудничество на STIHL ще получавате атрактивно заплащане и ще се възползвате от успеха на нашата марка.

Станете част от програмата за сътрудничество на STIHL още днес

Успяхме ли да Ви убедим? Тогава се регистрирайте още днес за участие в програмата за сътрудничество на STIHL и като партньор се възползвайте от успеха на една силна премиум марка! 

Регистрирайте се още днес за участие в програмата за сътрудничество на STIHL

Съветници и проекти на STIHL