359,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работно налягане100 bar
Макс. налягане130 bar 1)
Минимален дебит350 л/ч
Макс. дебит440 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Компактна мощност за използване в близост до дома

Водоструйката STIHL RE 90 е лек и комфортен почистващ уред за дейности по почистване около дома и в градината. Помпата за високо налягане с алуминиева глава генерира максимално налягане от 130 bar. Бързите връзки на пистолета за високо налягане и на уреда позволяват бързо и лесно свързване към дългия 6 м маркуч за високо налягане. С избора от две стандартни дюзи можете да адаптирате водната струя за извършването на различни задачи по почистването. За ефективно почистване на различни повърхности можете да използвате регулируемата дюза за плоска струя на STIHL RE 90. Роторната дюза, от друга страна, генерира мощна насочена струя за упорити замърсявания върху нечувствителни повърхности. За упорити замърсявания лесно можете да свържете включения комплект за разпръскване на почистващи препарати с разпръскващата тръба.

 

Две куки служат за лесно навиване на кабела директно на водоструйката STIHL RE 90. Също така можете да приберете пистолета за високо налягане, струйната тръба, както и комплекта за разпръскване на почистващи препарати директно върху STIHL RE 90 в предвидените за това дръжки. Паркинг позицията служи за поставяне на устройството за пръскане на водоструйката RE 90 при почивка по време на работа или след приключване на почистването.


С предлаганите допълнителни принадлежности, като например комплекта за почистване на автомобили, можете да почистите и Вашия автомобил.


Ефективно почистване и мобилна употреба около дома: STIHL RЕ 90


С водоструйкатата STIHL RE 90 частните потребители могат да почистват ефективно тераси, стълбища или градински мебели. Стандартните аксесоари могат да се прибират директно на уреда, а за съхранение на мрежовия кабел и маркуча за високо налягане на уреда има на разположение отделни куки. Здрава, дълга ръкохватка и интегрирани транспортни колела подпомагат комфортното придвижване на STIHL RE 90 до следващото място на употреба.

Сервизно обслужване и съвети