279,00 лв.
251,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка за лесно и удобно почистване

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ RE 80 X + 1 бр. универсален почистващ препарат, професионален CP 200, 1 l. С него спестявате и 12,58 лв. с ДДС, колкото е препоръчителната редовна цена на препарата в промо пакета.

Електрическата водоструйка STIHL RE 80 X е лек уред от базово ниво, който благодарение на компактния дизайн и здрава дръжка удобно можете да пренесете до желаното място. За лична употреба можете да използвате STIHL RE 80 X, за да извършвате бързо и ефикасно почистване около домовете. Това включва например почистване на тераси и стълбища или почистване на Вашите градински мебели. Благодарение на малкото тегло STIHL RE 80 X е особено практична.

Здравата помпа за високо налягане с алуминиева глава генерира максимално налягане от 120 bar. С 2 стандартни дюзи можете да извършвате различни задачи по почистването. Регулируемата дюза за плоска струя е подходяща за бързо почистване на чувствителни повърхности, докато роторната дюза отстранява ефикасно дори упорити замърсявания с мощна насочена струя. Можете да използвате включения комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да постигнете още по-добри резултати при почистване. Можете бързо да свържете 5-метровия маркуч за високо налягане с помощта на бърза връзка към корпуса и пистолета.

След почистване можете да подредите дюзата за високо налягане, маркуча за високо налягане и стандартните аксесоари директно върху уреда. С допълнителните аксесоари, като например комплекта за почистване на автомобил, можете да извършвате и други задачи по почистване: например почистване на Вашия автомобил.

RE 80 X

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Бърза връзка - професионално устройство за пръскане
БЪРЗА ВРЪЗКА НА ПИСТОЛЕТА
РОТОРНА ДЮЗА
РОТОРНА ДЮЗА
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ

Технически характеристики

Обороти20000 об/мин
Работно налягане90 bar
Макс. налягане120 bar 1)
Минимален дебит330 л/ч
Макс. дебит430 л/ч

Сервизно обслужване и съвети