277,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка за лесно и удобно почистване

Електрическата водоструйка STIHL RE 80 X е лек уред от базово ниво, който благодарение на компактния дизайн и здрава дръжка удобно можете да пренесете до желаното място. За лична употреба можете да използвате STIHL RE 80 X, за да извършвате бързо и ефикасно почистване около домовете. Това включва например почистване на тераси и стълбища или почистване на Вашите градински мебели. Благодарение на малкото тегло STIHL RE 80 X е особено практична.

Здравата помпа за високо налягане с алуминиева глава генерира максимално налягане от 120 bar. С 2 стандартни дюзи можете да извършвате различни задачи по почистването. Регулируемата дюза за плоска струя е подходяща за бързо почистване на чувствителни повърхности, докато роторната дюза отстранява ефикасно дори упорити замърсявания с мощна насочена струя. Можете да използвате включения комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да постигнете още по-добри резултати при почистване. Можете бързо да свържете 5-метровия маркуч за високо налягане с помощта на бърза връзка към корпуса и пистолета.

След почистване можете да подредите дюзата за високо налягане, маркуча за високо налягане и стандартните аксесоари директно върху уреда. С допълнителните аксесоари, като например комплекта за почистване на автомобил, можете да извършвате и други задачи по почистване: например почистване на Вашия автомобил.

RE 80 X

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Бърза връзка - професионално устройство за пръскане
БЪРЗА ВРЪЗКА НА ПИСТОЛЕТА
Роторна дюза
Роторна дюза
Дюза с плоска струя с регулируемо налягане
Дюза с плоска струя с регулируемо налягане

Технически характеристики

Обороти (1/min)20000 об/мин
Работно налягане90 bar
Максимално налягане120 bar 1)
Минимален дебит330 л/ч
Макс. дебит430 л/ч

Сервизно обслужване и съвети