299,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка за лесно и удобно почистване

С електрическата водоструйка STIHL RE 80 за лична употреба можете да почиствате около къщата или в градината по-малки площи като тераси, стълбища или дори Вашите градински мебели. Благодарение на малкото тегло и компактен дизайн, STIHL RE 80 е особено практична.

Помпата за високо налягане с алуминиева глава генерира максимално налягане от 120 bar. С 2-те стандартни дюзи можете да извършвате различни задачи по почистването. Регулируемата дюза за плоска струя е подходяща за бързо почистване на по-чувствителни повърхности, докато роторната дюза отстранява ефикасно дори упорити замърсявания с мощна насочена струя. Допълнително можете да използвате включения комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да постигнете още по-добри резултати при почистване. Можете бързо да свържете 5-метровия маркуч за високо налягане с помощта на бърза връзка към корпуса и пистолета.

След почистване дюзата за високо налягане, маркучът за високо налягане и стандартните аксесоари могат да бъдат прибрани директно върху уреда. Благодарение на интегрираната ходова част и дългата дръжка можете удобно да транспортирате STIHL RE 80 до следващото място на употреба или до склад.

С допълнителните аксесоари, като например комплекта за почистване на автомобил, можете да извършвате и други задачи по почистване: например почистване на Вашия автомобил.

RE 80

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Бърза връзка - професионално устройство за пръскане
БЪРЗА ВРЪЗКА НА ПИСТОЛЕТА
РОТОРНА ДЮЗА
РОТОРНА ДЮЗА
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ

Технически характеристики

Работно налягане90 bar
Макс. налягане120 bar 1)
Минимален дебит330 л/ч
Макс. дебит430 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Сервизно обслужване и съвети