1989,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Солидна водоструйка (145 bar)

С електрическата водоструйка STIHL RE 232 като уред от базово ниво в професионалния клас, общините, селскостопанските и горските предприятия могат ефективно да се справят с различни почистващи задачи при външно почистване, например почистване на стени или фасади, с максимално налягане от 200 bar. STIHL RE 232 има издръжлива помпа за високо налягане с месингова глава и керамични бутала. Чрез манометър за регулиране на налягането и обема можете да контролирате както налягането, така и обема на водата. Неусукващата се бърза връзка позволява бързо свързване на пистолета за пръскане към въртящия накрайник и предотвратява усукване на дългия 10 м, подсилен със стомана маркуч за високо налягане при почистване със STIHL RE 232. Ергономичното професионално устройство за разпръскване улеснява енергоспестяващи, по-дълги операции чрез намалени сили на откат, предизвикани от водната струя.

Стандартната регулируема дюза с плоска струя с регулируемо налягане е подходяща и за почистване на по-чувствителни повърхности. Благодарение на външния прием и дозиране на перилен препарат, от външен контейнер можете да добавите почистващ препарат към струята и да регулирате количеството с дозиращата система за почистващ препарат. С предлагания опционално втори накрайник с роторна дюза на STIHL, можете да използвате STIHL RE 232 и за особено упорити замърсявания. Благодарение на паркинг позицията можете да поставите накрайника за високо налягане директно върху STIHL RE 232 по време на почивка. На неравен терен или на неравни подове големите колела със спици осигуряват лесно транспортиране, а дръжката за транспортиране улеснява повдигането на STIHL RE 232.

RE 232

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Въртящ се държач за мрежовия кабел
Въртящ се държач за мрежовия кабел
Засмукване на почистващи препарати от външен съд
Засмукване на почистващи препарати от външен съд
Дозираща система
Дозираща система за почистващ препарат

Технически характеристики

Работно налягане145 bar
Максимално налягане200 bar 1)
Минимален дебит590 л/ч
Макс. дебит660 л/ч
Макс. температура на подаваната вода60 °C

Сервизно обслужване и съвети