1645,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка за мощно почистване с допълнителен комфорт

За взискателните собственици на къщи електрическата водоструйка STIHL RE 170 е PLUS много подходяща за почистване около къщата, например на терасата. Търговските потребители могат да използват STIHL RE 170 PLUS за ефективно почистване в сервизи, халета или на машини. Помпата за високо налягане с месингова глава на помпата и керамично бутало генерира максимално налягане от 180 bar. С подсиления със стомана маркуч за високо налягане с дължина 12 м имате голям диапазон на достъп за Вашите задачи по почистване. Посредством бърза връзка можете лесно да свържете маркуча с STIHL RE 170 PLUS. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с мека ръкохватка предотвратява усукване на маркуча при почистване.

Водоструйката RE 170 PLUS на STIHL се доставя стандартно с 2 дюзи. С роторната дюза можете да разтворите чрез мощната насочена струя упорити замърсявания върху нечувствителни повърхности. Регулируемата дюза с плоска струя е подходяща за чувствителни повърхности. 2-те стандартни дюзи могат да се сменят бързо и лесно на въртящата се тръба. От прозрачния резервоар за почистващ препарат чрез дозиращата система за почистващ препарат можете да добавите към водната струя допълнително почистващ препарат. Работното налягане и обемът на водата също могат да се настроят с помощта на регулатора за налягане и обем на STIHL RE 170 PLUS според Вашите задачи за почистване. С помощта на интегрирания манометър винаги виждате зададеното налягане.

За удобното транспортиране водоструйката STIHL RE 170 PLUS е оборудвана с телескопична дръжка, дръжка за транспортиран, както и с вградени транспортни колела. Мрежовият кабел може да се навие на кабелни куки, а дюзите могат безопасно да се съхраняват във вграденото отделение за съхранение. За лесно боравене и съхранение на маркуча за високо налягане върху RE 170 PLUS допълнително е вградена макара за маркуч с водач за маркуча.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, като например устройство за предотвратяване на обратен поток на STIHL, можете да използвате STIHL RE 170 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 170 PLUS

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ

Технически характеристики

Работно налягане150 bar
Макс. налягане180 bar 1)
Минимален дебит570 л/ч
Макс. дебит648 л/ч
Макс. температура на подаваната вода60 °C

Сервизно обслужване и съвети