1480,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

С допълнително комфортно оборудване за ефективно почистване

Купи електрическа водоструйка RE 150 PLUS до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 145 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Електрическата водоструйка STIHL RE 150 Plus е добър избор за взискателни частни потребители при почистване на площи около къщата, като например тераси. Търговските потребители могат също да го използват за ефикасно и удобно почистване на подове в халета, машини или превозни средства. Максималното налягане от 180 бара се генерира от алуминиева помпа за високо налягане с месингова глава и бутало от неръждаема стомана. 12-метровият подсилен със стомана маркуч за високо налягане е много здрав и гъвкав. Това Ви осигурява голям обхват на работа при Вашите задачи по почистване. Бързата връзка позволява лесно свързване на маркуча към STIHL RE 150 PLUS. В допълнение, удобният пистолет за високо налягане с мека ръкохватка е оборудван с неусукваща се бърза връзка, така че маркучът да не се усуква по време на почистване.

Можете да използвате роторната дюза, която генерира мощна насочена струя, за да премахнете упоритите замърсявания върху нечувствителни повърхности. За по-чувствителни повърхности е много подходяща регулируемата дюза с плоска струя. 2-те стандартни дюзи могат да се сменят бързо и лесно на въртящата се разпръскващ тръба. От прозрачния резервоар за почистващ препарат с дозиращата система за почистващ препарат можете да добавите към водната струя допълнително почистващ препарат. В зависимост от задачата за почистване и с помощта на регулатора за налягане и обем на STIHL RE 150 PLUS могат да се регулират работното налягане и обемът на водата. На вградения манометър винаги можете да видите зададеното налягане.

Телескопичната дръжка, дръжката за транспортиране както и вградените транспортни колела, улесняват удобното транспортиране на STIHL RE 150 PLUS до следващото място на използване. Макарата за маркуч с водач за маркуча позволява лесно боравене и съхранение на маркуча за високо налягане. В края на почистването можете безопасно да приберете дюзите във вграденото отделение за съхранение и да навиете захранващия кабел директно върху уреда на двете кабелни куки.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, като например накрайник за почистване на двор STIHL RA 110, можете да използвате STIHL RE 150 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 150 PLUS

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ

Технически характеристики

Работно налягане140 bar
Макс. налягане180 bar 1)
Минимален дебит540 л/ч
Макс. дебит612 л/ч
Макс. температура на подаваната вода60 °C

Сервизно обслужване и съвети