999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работно налягане135 bar
Макс. налягане170 bar 1)
Минимален дебит420 л/ч
Макс. дебит500 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Топ модел с вградена макара с маркуч

С водоструйката STIHL RE 130 PLUS като частен потребител можете да постигнете много висока ефективност при почистване, когато почиствате Вашата тераса, стълбище или градински мебели. За ефективно почистване максималното налягане от 170 bar се генерира от асинхронен двигател с дълъг живот и помпата за високо налягане, изработена от алуминий. RE 130 PLUS на STIHL има дълъг накрайник, с който можете да работите удобно дори и в изправено положение, както и дълъг 9 м, подсилен със стомана маркуч за високо налягане. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане със SoftGripp предотвратява усукването на маркуча при почистване.

Благодарение на паркинг позицията можете да поставите накрайника за високо налягане директно върху STIHL RE 130 PLUS по време на почивка. В отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи за дюзите и мрежовия кабел можете безопасно да приберете дюзите и мрежовия кабел. Удобното транспортиране на водоструйката STIHL RE 130 PLUS се улеснява от алуминиевата телескопична дръжка, дръжката за транспортиране и вградените транспортни колела. Благодарение на вградената макара за маркуча с алуминиев водач,маркучът за високо налягане може да се съхранява върху уреда, за да спести място.

С предлаганите допълнителни принадлежности, например накрайник за почистване на двор STIHL RA 90, можете да използвате електрическата водоструйка RE 130 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 130 PLUS

Сервизно обслужване и съвети