999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Топ модел с вградена макара с маркуч

С водоструйката STIHL RE 130 PLUS като частен потребител можете да постигнете много висока ефективност при почистване, когато почиствате Вашата тераса, стълбище или градински мебели. За ефективно почистване максималното налягане от 170 bar се генерира от асинхронен двигател с дълъг живот и помпата за високо налягане, изработена от алуминий. RE 130 PLUS на STIHL има дълъг накрайник, с който можете да работите удобно дори и в изправено положение, както и дълъг 9 м, подсилен със стомана маркуч за високо налягане. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане със SoftGripp предотвратява усукването на маркуча при почистване.

Благодарение на паркинг позицията можете да поставите накрайника за високо налягане директно върху STIHL RE 130 PLUS по време на почивка. В отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи за дюзите и мрежовия кабел можете безопасно да приберете дюзите и мрежовия кабел. Удобното транспортиране на водоструйката STIHL RE 130 PLUS се улеснява от алуминиевата телескопична дръжка, дръжката за транспортиране и вградените транспортни колела. Благодарение на вградената макара за маркуча с алуминиев водач,маркучът за високо налягане може да се съхранява върху уреда, за да спести място.

С предлаганите допълнителни принадлежности, например накрайник за почистване на двор STIHL RA 90, можете да използвате електрическата водоструйка RE 130 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 130 PLUS

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
Роторна дюза
Роторна дюза
Помпа за високо налягане от алуминий
Помпа за високо налягане от алуминий

Технически характеристики

Тегло, готова за работа21,2 кг
Работно налягане135 bar
Максимално налягане170 bar 1)
Дължина на маркуча за високо наляганеDN6 - 9 м
Минимален дебит420 л/ч

Сервизно обслужване и съвети