899,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

Частните потребители могат да използват електрическата водоструйката STIHL RE 120 PLUS за почистване на замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Асинхронен двигател с дълъг живот и стабилната алуминиева помпа за високо налягане генерират максимално налягане от 160 bar. Дългият накрайник Ви позволява да почиствате удобно в изправено положение. Посредством бързата връзка можете да свържете бързо 9 м маркуч за високо налягане с пистолета за високо налягане и STIHL RE 120 PLUS. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с удобна, мека ръкохватка предотвратява усукване на маркуча при почистване.

В зависимост от задачата по почистване с водоструйката RE 120 PLUS на STIHL можете да използвате две дюзи, които са част от серийната окомплектовка. С роторната дюза постигате мощна насочена струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя. Дюзите на въртящия се накрайник могат да бъда сменяни бързо и лесно. За упорити замърсявания може да бъде монтиран включения в серийната окомплектовка комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да бъде добавен и почистващ препарат към водната струя.

Паркинг позицията се използва по време на работна почивка или в края на почистването за поставяне на устройството за високо налягане директно върху STIHL RE 120 PLUS. Дюзите и мрежовият кабел могат да бъдат прибрани в отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи за дюзите и мрежовия кабел. Алуминиевата телескопична дръжка, допълнителната дръжка за транспортиране, както и вградените транспортни колела улесняват комфортното транспортиране на мобилната водоструйка STIHL RE 120 PLUS. Вградената макара за маркуча подпомага лесно боравене, както и компактно съхранение на маркуча за високо налягане.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, можете да използвате STIHL RE 120 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 120 PLUS

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Асинхронен двигател
ИНДУКЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ
Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
КОМПЛЕКТ ЗА РАЗПРЪСКВАНЕ НА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ
Макара за маркуч
МАКАРА ЗА МАРКУЧ

Технически характеристики

Работно налягане125 bar
Дължина на маркуча за високо наляганеDN6 - 9 м
Тегло, готова за работа21,2 кг
Максимално налягане160 bar 1)
Минимален дебит400 л/ч

Сервизно обслужване и съвети