799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания

Като частен потребител можете да използвате електрическата водоструйката STIHL RE 120 за почистване например на замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Асинхронният двигател с дълъг живот и стабилната алуминиева помпа за високо налягане генерират максимално налягане от 160 bar. Изключително дългата тръба за разпръскване Ви позволява да работите удобно в изправено положение. 8-метровият маркуч за високо налягане осигурява удобен работен обхват. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с удобна, мека ръкохватка предотвратява усукване на маркуча при почистване.

С водоструйката RE 120 на STIHL можете да използвате две стандартни дюзи в зависимост от задачата за почистване. С роторната дюза постигате силна насочена струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя. Можете бързо и лесно да смените дюзите на накрайника. За упорити замърсявания можете да прикрепите стандартния комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да добавите почистващ препарат допълнително към водната струя.

Дюзите и мрежовия кабел могат да бъдат прибрани в отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи и място за съхранение на дюзите и мрежовия кабел директно във водоструйката STIHL RE 120. Алуминиевата телескопична дръжка, допълнителната дръжка за транспортиране, както и вградените транспортни колела, улесняват комфортното транспортиране на мобилната водоструйка STIHL RE 120.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, например въртяща се четка за пране, можете да използвате STIHL RE 120 за широк спектър от задачи по почистването.

RE 120

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
КОМПЛЕКТ ЗА РАЗПРЪСКВАНЕ НА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ
РОТОРНА ДЮЗА
РОТОРНА ДЮЗА
Помпа за високо налягане от алуминий
Помпа за високо налягане от алуминий

Технически характеристики

Работно налягане125 bar
Макс. налягане160 bar 1)
Минимален дебит400 л/ч
Макс. дебит480 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Сервизно обслужване и съвети