559,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна водоструйка (110 бара)


Електрическата водоструйка STIHL RE 110 е подходяща за използване от частни потребители при почистването на градински мебели, стълбища или тераси. 7-метровият маркуч за високо налягане осигурява удобен работен обхват. Максималното налягане от 150 bar се генерира от асинхронен двигател с дълъг живот и стабилна алуминиева помпа за високо налягане. Неусукващата се бърза връзка на пистолета за високо налягане предотвратява усукване на маркуча за високо налягане при почистване.


С водоструйката RE 110 на STIHL можете да използвате две дюзи, включени в серийната окомплектовка. Роторната дюза генерира силна насочена струя. За по-чувствителни повърхности можете да поставите регулируемата дюза с плоска струя. Посредством бърза връзка можете бързо и лесно да свържете въртящата се тръба и маркуча за високо налягане с STIHL RE 110. За упорити замърсявания можете да прикрепите включения комплект за разпръскване на почистващи препарати към накрайника и да добавитепочистващ препарат директно към водната струя.


По време на работна почивка с STIHL RE 110 можете да поставите устройството за налягане в паркинг позицията. В отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи и място за съхранение на дюзите и мрежовия кабел можете да приберете дюзите и мрежовия кабел директно във водоструйката STIHL RE 110. Алуминиевата телескопична дръжка, дръжката за транспортиране и вградените транспортни колела улесняват комфортното транспортиране на STIHL RE 110.


С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, като например комплекта за почистване STIHL за МПС, можете да използвате STIHL RE 110 за широк спектър от задачи по почистването.


RE 110

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

РОТОРНА ДЮЗА
РОТОРНА ДЮЗА
Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
КОМПЛЕКТ ЗА РАЗПРЪСКВАНЕ НА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ
Съхранение на дюза и мрежовия кабел
Практично отделение

Технически характеристики

Работно налягане110 bar
Макс. налягане150 bar 1)
Минимален дебит380 л/ч
Макс. дебит430 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Сервизно обслужване и съвети