429,00 лв.
386,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Обороти20000 об/мин
Работно налягане110 bar
Макс. налягане150 bar 1)
Минимален дебит350 л/ч
Макс. дебит450 л/ч

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Здрава електрическа универсална водоструйка за дома и двора

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ електрическата водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL + 1 л. Универсален почистващ препарат, професионален CP 200, с което спестявате допълнително стойността на включения в пакета препарат към машината в размер на 12,58 лв. с ДДС.

Електрическата водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL е подходяща за ефективно почистване на пространството около дома. Електрическата водоструйка RE 100 PLUS CONTROL на STIHL разполага с функцията CONTROL с регулиране на налягането с едно натискане на бутон и светодиоден (LED) индикатор директно чрез пистолета за високо налягане. След установяване на връзка между предавателния блок и водоструйката можете да настройвате желаното налягане директно от пистолета за високо налягане посредством натискане на бутон. Избраната степен на налягането се индикира посредством (LED) светодиод. Когато почиствате около къщата и в градината, както и при почистване на лични автомобили можете да адаптирате максималното налягане от 150 bar към съответната задача. Работното налягане за ефикасно почистване се генерира от здрава помпа за високо налягане, изработена от алуминий.

Различните дюзи на STIHL RE 100 PLUS CONTROL позволяват ефективно почистване на различни повърхности. STIHL RE 100 PLUS CONTROL е окомплектована с дюза 3 в 1 на устройството за пръскане. Можете да изберете роторна дюза, дюза с плоска струя или струя с почистващ препарат само чрез завъртане. Отпада нуждата от допълнително монтиране и демонтиране на отделни дюзи. Дюзата за струя с почистващ препарат Ви позволява да добавяте почистващ препарат към водната струя според нуждите от вградения резервоар за почистващ препарат от 500 мл.

Неусукващата се бърза връзка на пистолета за високо налягане предотвратява усукване на маркуча за високо налягане при почистване. Вградената макара за маркуч с водач за маркуча дава възможност за комфортно боравене и компактно съхранение на 7-метровия маркуч за високо налягане.

Паркинг позицията служи за поставяне на устройството за пръскане на водоструйката при почивка по време на работа или след приключване на почистването. За удобно транспортиране до следващото място на употреба, водоструйката STIHL RE 100 PLUS CONTROL е оборудвана с транспортна дръжка и интегрирани колела за транспортиране.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, като комплекта за почистване на МПС, можете да почистите и автомобила си и да адаптирате водоструйката STIHL RE 100 PLUS CONTROL за специфични задачи по почистване.

Сервизно обслужване и съвети