699,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Водна помпа за ефективно преместване на вода с висок дебит

С максимален дебит от 1050 л/мин водната помпа STIHL WP 600 осигурява ефективна помощ при изпомпване на вода. В селското стопанство например можете да черпите прясна вода от езера, реки, кладенци или водни резервоариили да отстраните нежелани водни маси. STIHL WP 600 има максимален смукателен напор до 7 м и общ напор до 31 м.

Стабилната водна помпа WP 600 на STIHL се задвижва от мощен 4-тактов бензинов двигател. При студен старт можете да опростите процеса на пускане в действие, като задействате смукача еднократно.

Можете безопасно да поставитесамозасмукващата водна помпа със стабилна рамка върху различни повърхности. По този начин двигателят е защитен от повреда. Можете лесно да свържете маркучите към отворите за пълнене и изпускане с връзките от 3 цола, като използвате затегателните скоби. Водната помпа STIHL WP 600 е защитена от замърсяване по време на засмукване на вода чрез смукателен филтър. Могат да бъдат засмукани частици с максимален размер на песъчинките от 6 мм, без помпата да се запуши.

При ползване на вода от надземни водни басейни трябва да се съблюдават местните разпоредби.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ДАТЧИК ЗА МАСЛО
ДАТЧИК ЗА МАСЛО
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА
ДВИГАТЕЛ EHC НА STIHL
ДВИГАТЕЛ EHC НА STIHL

Технически характеристики

Мощност4,4/6 kW/к.с.
Работен обем212 см³
Макс. дебит63 м³/ч
Макс. дебит1050 л/мин
Макс. напор31 м

Сервизно обслужване и съвети