599,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Водна помпа за разпределение на вода със среден дебит

Водната помпа STIHL WP 300 осигурява ефективна помощ при изпомпване на вода. В селското стопанство например можете да черпите прясна вода от повърхностни води като езера, реки, канавки или потоци за напояването на обработваемите площи. Нежеланите водни маси също могат да бъдат отстранени. Моделът STIHL WP 300 за среден работен обем работи с максимален дебит от 616 л/мин при максимален смукателен напор до 7 м, както и общ напор до 33 м.

Стабилната водна помпа STIHL WP 300 се задвижва от мощен 4-тактов бензинов двигател. При студен старт можете да опростите процеса на пускане в действие, като задействате смукача еднократно.

Самозасмукващата водна помпа има стабилна рамка, така че да стои сигурно на различни повърхности и двигателят да е защитен от повреда. Можете просто да свържете маркучите към отворите за пълнене и изпускане с връзките от 2 цола, като използвате затегателните скоби. При засмукване на вода водната помпа STIHL WP 300 е защитена от замърсяване с частици мръсотия във водата посредством всмукателен филтър. Могат да бъдат засмукани частици с максимален размер на песъчинките от 6 мм и рискът от запушване на помпата остава нисък.

При ползване на вода от надземни водни басейни трябва да се съблюдават местните разпоредби.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ДАТЧИК ЗА МАСЛО
ДАТЧИК ЗА МАСЛО
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА
ДВИГАТЕЛ EHC НА STIHL
ДВИГАТЕЛ EHC НА STIHL

Технически характеристики

Мощност4,4/6 kW/к.с.
Работен обем212 см³
Макс. дебит37 м³/ч
Макс. дебит615 л/мин
Макс. напор33 м

Сервизно обслужване и съвети