509,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Тих универсален модел за всички задачи по засмукване и раздробяване и обдухване

С акумулаторния уред за засмукване на листа STIHL SHA 56 можете да засмуквате шума и отрязани клони около домовете и да ги раздробите директно в уреда в рамките на частни или професионални дейности по поддръжка на малки площи. Дори от каменни легла или чакълени пътеки може да се събират листа за раздробяване. С акумулаторния уред за засмукване на листа STIHL SHA 56 можете също така ефективно да издухвате шума, хартия и други отпадъци. В зависимост от изискванията можете да превключите STIHL SHA 56 с малко движения на ръката от режим на засмукване в режим на обдухване, без помощта на инструмент.

На базата на ниското ниво на шум по време на работа, благодарение на електрическия двигател, и на литиево-йонната акумулаторна батерия от системата АК на STIHL, с акумулаторния уред за обдухване STIHL SHA 56 можете да изпълнявате задачи по почистване дори в райони с наложени ограничения на шума. С променливия регулатор на скоростта можете да регулирате безстепенно силата на засмукване и на издухване и да я адаптирате към съответното изискване. В двата режима на работа комфортното управление на въртящата се ръкохватка на акумулаторния уред за засмукване на листа SHA 56 подпомага ергономичната позиция на оператора по време на работа.

При раздробяване металният нож за раздробяване осигурява ефективно надробяване на отрязания материал, по-специално шума и клони. Нарязаният материал се транспортира директно в 40-литровата торба на STIHL SHA 56. Торбата за събиране е закачена директно на уреда за засмукване и раздробяване, така че не се налага да я носите на рамо. Можете да я закачите с няколко движения на ръката, а в резултат на асиметричната ѝ форма имате максимална свобода на движение на краката. Дългият цип дава възможност за лесно изпразване на надробения материал.

Изключително големият диаметър на отвора на турбинната перка я прави лесно достъпна, така че да можете да я почиствате удобно. С коничната тръба за обдухване можете да работите лесно и над твърди повърхности. STIHL SHA 56 се доставя с тръба за обдухване с дължина, регулируема на две степени, така че да можете да я адаптирате към Вашия ръст. Благодарение на своите странични прорези при засмукване и надробяване тръбата се задържа по-малко към земята или в материала за засмукване. Големият отвор на корпуса дава възможност за лесно почистване на STIHL SHA 56. Чрез предлаганите като опция допълнителни принадлежности, като например извита плоска дюза на STIHL, можете да използвате по-ефективно STIHL SHA 56 при дейности по обдухване на по-големи площи.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

SHA 56

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

BGA 100
ТРЪБА ЗА ОБДУХВАНЕ С НАСТРОЙКА НА ДЪЛЖИНАТА

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло4,2 кг
Сила на обдухване8 N 1)
Макс. скорост на въздушната струя56 м/сек
Макс. скорост на въздушната струя61 м/сек

Сервизно обслужване и съвети