979,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Много лек носен на гръб уред за обдухване

При отстраняване на шума, жив плет или окосена трева на по-големи площи, носеният на гръб бензинов уред за обдухване STIHL BR 200 е добър помощник. Уредът за обдухване е подходящ и за по-продължителна употреба от собственици на домове, домоуправители, озеленители или за комунални дейности. За необходимата мощност на обдухване с кръглата дюза се грижи двигателят STIHL 2-MIX. Благодарение на мултифункционалната ръкохватка можете да обслужвате STIHL BR 200 лесно и безопасно. В нея са вградени всички елементи за управление за носения на гръб уред за обдухване. Заключващият се лост за газта със стоп бутон позволява освен това лесно стартиране и спиране на уреда за обдухване. В зависимост от задачата можете да фиксирате лоста за газта в желана степен на мощност. Кратко натискане на стоп бутона изключва двигателя. След това носеният на гръб уред за обдухване BR 200 на STIHL е автоматично отново готов за старт при изхвърляне и оползотворяване на шума.

По време на работата с уреда за обдухване STIHL BR 200 антивибрационната система STIHL предпазва Вашите мускули и стави. Поради малкото тегло от 5,7 кг можете да носите компактния уред удобно на гърба си. За целта той е оборудван с удобна система за носене и дишаща подложка за гърба, както и с меки презраменни колани. С дръжката за носене можете лесно и бързо да го транспортирате до следващото място на употреба. Опционалният колан ADVANCE на STIHL се грижи за допълнителна опора на носения на гръб уред за обдухване STIHL BR 200 и за повишен комфорт при носене.

BR 200

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА

Технически характеристики

Работен обем27,2 см³
Тегло5,7 кг
Сила на обдухване12 N 1)
Макс. скорост на въздушната струя67 м/сек
Дебит на въздушната струя680 м³/ч

Сервизно обслужване и съвети