389,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,3 кг 1)
Акумулаторна системаAK
Сила на обдухване15 N 2)
Макс. скорост на въздушната струя69 м/сек

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторен уред за обдухване: високоефективен с удобно регулиране на дължината на тръбата за обдухване

За амбициозни частни потребители акумулаторният уред за обдухване BGA 60 на STIHL е подходящият помощник, когато искате да почистите улици, алеи, паркинги или други сухи повърхности от шума, трева, хартиени и други леки отпадъци.

Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 60 има много висока ефективност при почистване, която можете да използвате оптимално контролирано благодарение на възможността за регулируема настройка на силата на обдухване. Въпреки високата мощност на ефективния двигател EC този уред за обдухване работи тихо, така че не е необходимо да носите лични средства за защита на слуха. Това дава възможност и за работа в близост до дома и в райони с наложени ограничения на шума.

С акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 60 можете да използвате всяка акумулаторна батерия от системата STIHL AK. Препоръчваме Ви за работата да използвате акумулаторна батерия STIHL AK 30. Този модел разполага с тръба за обдухване с регулируема дължина, чиято кръгла дюза е оборудвана с метален ринг.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL BGA 60 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

 

Сервизно обслужване и съвети