699,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло4,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане81 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно3,2/1,9 м/сек² 3)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторна моторна коса FSA 80: Тихо и ефективно косене в домашната градина

Акумулаторната коса FSA 80 на STIHL с нейната много добра производителност при рязане е подходяща за частна употреба, когато искате бързо и лесно на по-малки тревни площи да косите трева или да оформяте краищата на тревната площ. С ергономичната лостова ръкохватка (ръкохватка за косене) можете да поддържате Вашите тревни площи комфортно и ефективно. С много добре балансираната коса STIHL FSA 80 от системата АК на STIHL можете без антифони да работите ефикасно дори в райони с наложени ограничения на шума.

В зависимост от употребата, безчетковият електродвигател се настройва посредством променящо се регулиране на скоростта с две степени за скорост  директно на ръкохватката за управление. Ако искате да работите на по-ниски обороти, например за по-леки изисквания като при довършителни работи по краищата на тревни площи, избирате режима ECO (степен 1). По този начин имате по-нисък разход на енергия и можете така да удължите продължителността на работа на акумулаторната батерия . Ако за косенето на шубрак и гъста трева Ви е необходимо да работите с STIHL FSA 80 на пълни обороти, просто превключете на степен 2. Оборотите се адаптират автоматично съответно на монтирания режещ инструмент и могат да се регулират безстепенно.

Акумулаторната коса FSA 80 на STIHL е специално разработена, за да можете да използвате метални режещи инструменти и е окомплектована серийно с двустранния нож 230-2 на STIHL . Освен това имате на разположение голям избор от други режещи инструменти и глави за косене. Практичното ухо за окачване за включения в серийната окомплектовка двоен презрамен колан на STIHL можете да регулирате без инструмент според Вашия ръст. За съхранението на STIHL FSA 80 уредът разполага с ухо за закачване.
В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL ще намерите информация, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна коса STIHL FSA 80 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Сервизно обслужване и съвети