1799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Професионален свредел, управляван от един човек, с двигател 4-MIX®

Със свредела за пробиване в почва STIHL BT 131 можете да издълбавате дупки в почвата с диаметър до 300 мм. Така управляваният от един човек свредел за почва BT 131 е идеален за градинари и озеленители, в овощарството и в строителната промишленост при поставяне на стълбове, при изкопаване на дупки за растения и отводнителни шахти или за вземане на проби от почвата. Острите върхове на свредлото и шпиндели с режещи остриета на уреда за пробиване проникват ефективно дори и в каменисти повърхности.

Необходимата сила при пробиване се разгръща от двигателя STIHL 4-MIX®, който освен мощен и безшумен е и лесен за поддръжка, тъй като не изисква сервизно обслужване с масло. Дълги интервали на почистване позволява дълготрайната филтрираща система с голям хартиен филтър, която освен това надеждно предпазва двигателя на уреда за издълбаване на дупки в почвата STIHL BT 131.

Градинският свредел STIHL BT 131 е създаден като свредел за почва, управляван от един човек. Затова той разполага с мултифункционална ръкохватка за една ръка, където са интегрирани всички елементи за управление на двигателя в лявата ръкохватка. Така свредлото за пробиване на почва STIHL BT 131 е под контрол по всяко време. За работа с малко усилия допринася антивибрационната рамка на дръжката. Управлявате уреда за пробиване спокойно и точно, тъй като по време на пробиване голямата подложка е прилепнала винаги удобно до тялото. Ако попаднете на твърд слой блокировката на свредлото QuickStop осигурява повече сигурност: Ако уредът за пробиване на почва STIHL BT 131 заседне в почвата , се освобождава спирачката щом спирачният лост опре бедрото на работещия. Свредлото веднага спира и може лесно да се развие от почвата.

BT 131

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 4-MIX® на STIHL
Двигател 4-MIX®
Подложка с голяма площ
Подложка с голяма площ
Дълготрайна филтрираща система BT 130
Дълготрайна филтрираща система

Технически характеристики

Работен обем36,3 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло10 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност100 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети