87,54 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна и с многостранно приложение при поддръжка на растения

Хромираната лозарска ножица STIHL Bypass PG 30 е подходяща удобна ножица както за употреба в лозарството и овощарството така също и за поддръжката на парка и градината. За чистото изрязване на богати на сокове растения помага байпас срезът, при който двете остриета плътно се приплъзват едно до друго. Появилият се растителен сок изтича през жлеб за сок, така че сменяемите остриета не залепват. С дължина от 22 см и тегло 255 г лозарската ножица STIHL Bypass PG 30 е удобна в ръката. Лозарската ножица е оборудвана с практичното затваряне с една ръка, което можете удобно да отворите с палеца. Със STIHL PG 30 разсичате без много усилия по-малки клони до 25 мм,, с интегрирания жлеб за рязане на тел също и по-тънки телове.

С опционалните принадлежности STIHL за лозарски ножици като инструмент за заточване STIHL 3 в1 можете да заточвате вашата лозарска ножица PG 30 и други инструменти за ефективна употреба при поддръжка на растенията.

Лозарската ножица STIHL Bypass PG 30 отличена със знака за качество KWF-Standard на Германския център за горски технологии.

Лозарска ножица Bypass PG 30

Сервизно обслужване и съвети