139,86 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За рязане и на твърда и мъртва дървесна растителност

Ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 беше разработена специално за професионалисти и частни потребители. Ако искате да подрязвате храсти и жив плет , които имат голяма част твърда и мъртва растителност, тази ножица за клони е правилният избор. При среза наковалня режещото острие и широкото опорно острие се срещат директно едно върху друго, така че лесно можете да отрежете такъв вид дървесина със STIHL PB 25. С дължината от 80 см, можете, благодарение на оптималното предаване на сила, удобно да отрязвате сами дебелина на клони до 40 мм. С изтеглящ разрез работите с Amboss PB 25 винаги удобно и ефективно. Ножовете с незалепващо покритие осигуряват постоянно прецизен срез. Наковалнята се сменя, така че можете да използвате ножицата за клони PB 25 с дълъг експлоатационен живот. За нова глава на наковалнята можете да се свържете с вашия специализиран търговец на STIHL на място.
С оптималните принадлежности на STIHL за ножици за клони като например STIHL инструмент за заточване STIHL 3 в 1, осигурявате наточени остриета за Вашата ножица за клони и други инструменти. Така ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 ще Ви помага задълго ефективно при Вашата градинарска дейност и поддръжка на градината.
Ножицата за клони STIHL Amboss PB 25 е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.
Ножица за клони Amboss PB 25

Сервизно обслужване и съвети